Fatih Portakal'dan Muharrem İnce'ye: Külliyen yalan, yalan söylüyorsunuz Muharrem Bey!

Gazeteci Fatih Portakal, kendisi hakkında "Programına katılmayacağımı söyledim. Kızdı" diyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye tepki gösterdi. "Külliyen yalan! Yalan söylüyorsunuz Muharrem Bey" dedi.

MEDYA 20.03.2023, 17:34
Fatih Portakal'dan Muharrem İnce'ye: Külliyen yalan, yalan söylüyorsunuz Muharrem Bey!

Gazeteci Fatih Portakal, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin kendisi ile ilgili sözlerine tepki gösterdi. Portakal, İnce'nin yalan söylediğini belirtti.

Muharrem İnce, Habertürk yazarı Fatih Altaylı'ya yaptığı açıklamada, "Fatih Portakal ile aslında bir sorun yaşamadık. Bir konu ile ilgili aradı konuştuk. Sonra programına davet etti. Sosyal medyada yayın yaptığı bir program. Katılmayacağımı söyledim. Kızdı. ‘Her çağrıldığım programa konuk olmak zorunda mıyız’ dedim. Bir daha da konuşmadık" demişti.

Birgün'ün haberine göre Fatih Portakal, YouTube kanalında yaptığı programda İnce'nin açıklamalarına tepki gösterdi.

İnce'nin "Benim, Fatih'le sorunum yok, beni aradı. Programa davet etti. Katılmayacağım dedim, kızdı" sözlerini anımsatan Portakal, "Külliyen yalan! Yalan söylüyorsunuz Muharrem Bey... Ben buna cevap vermeyecektim ama yani itham edildiğim için cevap veriyorum. WhatsApp yazışmalarınız elimde. Ben bunları göstermeyeceğim. Ama o WhatsApp yazışmalarını hem bir arkadaşıma okuttum hem de bir kez daha okudum" ifadelerini kullandı.

"Ben size yazmadım bir kere, siz bana yazdınız o ankete ismimi neden koymadınız diye" ifadesini kullanan Portakal, şöyle devam etti: "Devamı geliyor, ben de sizi programa davet ettim. Dediniz ki 'Katılamam.' O zaman perşembe günü katılın dedim, 'Ben size katılmayacağım' dediniz. Neden katılmayacaksınız diye sorum, ondan sonrasını zaten yazmıyorum. Nazik bir dil."

Portakal, açıklamasında İnce'ye, "Kızmışım, bilmem neymiş, külliyen yalan! Bir daha böyle üstüme gelmeyin, o WhatsApp yazışmalarını gösteririm. İster katıl, ister katılma. Çok da umurumda!" ifadeleriyle tepki gösterdi.

Image URL (USE THIS TAG IN Ad Manager ONLY):https://ad.doubleclick.net/ddm/ad/N1594044.5223736GAZETEKRITIK/B31623289.390707555;sz=600x90;dc_sdk_apis=[APIFRAMEWORKS];dc_omid_p=[OMIDPARTNER];dc_tdv=1Click-Through URL (USE THIS TAG IN Ad Manager ONLY):https://ad.doubleclick.net/ddm/jump/N1594044.5223736GAZETEKRITIK/B31623289.390707555;sz=600x90;dc_sdk_apis=[APIFRAMEWORKS];dc_omid_p=[OMIDPARTNER];dc_tdv=1
Yorumlar (0)