Emekli paşalar birbirine girdi! Canlı yayını terk etti

tv100 ekranlarında yayınlanan ''Şimdi Konuşalım'' programında emekli Tümamiral Cihat Yaycı ve eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin arasında tartışma çıktı. Tansiyonun yükseldiği canlı yayında Yaycı, Rusya'nın Türkiye'ye karşı politikasını eleştirirken, İsmail Hakkı Pekin ise ''Sen kimsin, kimsin sen'' diyerek tepki gösterdi.

MEDYA 22.08.2022, 14:58
Emekli paşalar birbirine girdi! Canlı yayını terk etti

Emekli Tümamiral Cihat Yaycı ve eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin arasında tv100 ekranlarında yayınlanan “Şimdi Konuşalım” programında sözlü kavga yaşandı.

Hem Cihat Yaycı hem de İsmail Hakkı Pekin’in Suriye'ye sınır ötesi hava harekâtı konusunda farklı fikirler ortaya atması tartışmaya sebep oldu.

Emekli Tümamiral Cihat Yaycı “Ukrayna’daki uçaklarımız derhal getirilmelidir. Her biri 110 Milyon Euroluk 2 A-400M uçağımız Ukrayna’da kalmış, hala Türkiye’ye gelememiştir. Rusya madem ki dostumuz, Suriye’yi bombalayan İsrail uçaklarına açık olan Suriye hava sahası, Türkiye’ye neden açık değil? diye tepki ve sorularını gündeme getirince Eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin “itirazım var, itirazım var” dedi ama neden itirazı olduğuna da açık bir gerekçe gösteremedi.

Emekli Tümamiral Cihat Yaycı, İsmail Hakkı Pekin'e hitaben, "Daha önceki canlı yayınlarda bazı insanlara kaba saba davrandığınıza şahit oldu. Ben buna müsaade etmem" karşılığı vermesi sonrasında İsmail Hakkı Pekin ise "Sen kimsin, kimsin sen" diyerek tepki gösterdi ve canlı yayını terk etti.

Yorumlar (0)