“Dilara Sayan ile Sıra Dışı Gündem” Haber Global’de başlıyor!

Dilara Sayan soracak, Felsefeci ve İlahiyatçı Prof. Dr. Caner Taslaman ve İlahiyatçı Doç. Dr. Emre Dorman yanıtlayacak.

MEDYA 26.08.2022, 10:30
“Dilara Sayan ile Sıra Dışı Gündem”  Haber Global’de başlıyor!

Haber Global’de sıra dışı içeriği ile yeni bir program başlıyor. 27 Ağustos Cumartesi gününden itibaren her cumartesi saat 00.00’da Dilara Sayan’ın sunacağı “Sıra Dışı Gündem” programı Haber Global ekranlarında olacak.

Sıra Dışı Gündem’de, dünyanın geleceğine dair çarpıcı varsayımlar, insanın, yaşamın ve ölümün gizemi, yeni dünya düzeninin şifreleri, uzayın, evrenin ve yıldızların dili, insanlığın geleceği, aşkın tarifi, kehanetler ve mistik olaylar, inancın gücü, dinler ve kutsal kitaplar gibi birçok farklı alanlar ve bilinmeyen detaylar ele alınacak. Dilara Sayan programda, Türkiye’de alanındaki en iddialı isimleri, konusunda yetkin ve değerli uzmanları, bilim insanları ve yazarları ağırlayacak.

Sıra Dışı Gündem’in ilk bölümünde Dilara Sayan konuklarıyla birlikte, insanlık tarihinin cevabı en çok merak edilen sorulardan birinin peşine düşecek.

Evrende yalnız değil miyiz?

Uzayda hayat var mı?

Uzaylılar var mı?

Uzaylılar dünyayı gerçekten ziyaret etti mi?

Gerçekten aya gidildi mi?

Kuran-ı Kerim’de güneş ve ay ile ilgili verilen bilgilerle modern bilim arasında benzerlikler var mı?


Dilara Sayan soracak, Felsefeci ve İlahiyatçı Prof. Dr. Caner Taslaman ve İlahiyatçı Doç. Dr. Emre Dorman yanıtlayacak.

Dilara Sayan, “Sıra Dışı Gündem programı için motivasyonum çok yüksek… Bilgi erişimini kolayca sağladığımız ama doğrusunu yanlışını ayırt edemediğimiz bir dönemdeyiz. Çok fazla bilgi kirliliği hakim. Sıra Dışı Gündem’le birbirinden değerli konuklarım eşliğinde her hafta farklı içeriklerle doğru bilgileri siz değerli izleyicilerimize aktaracağız. Araştırmaya ve yeni şeyler öğrenmeye aşık biri olarak tanımlanırım yakın arkadaş çevremde. Bunu inkar edemem. En büyük şansım da Sıra Dışı Gündem programımızda emeği geçen ekip arkadaşlarımınsa bu noktada benimle aynı özelliklere sahip olması.” dedi.

“Dilara Sayan ile Sıra Dışı Gündem”in ilk bölümünü youtube.com/haberglobal sayfasından izleyebilirsiniz.

Dilara Sayan Hakkında:

2017 yılında Ankara Üniversitesi’nden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından İstanbul’a gelip reklam ve film senaryoları yazmaya, reklam yapımcılığı yapmaya başladı.

Sonrasında ABD’ye taşınıp çeşitli eğitimler alıp çalışmalara katıldı. İlgi alanı ve merakı doğrultusunda “Medya ve manipülasyon” çalışmaları üzerine yoğunlaştı.

Türkiye’deki serüvenine ise Ülke TV ekranında “Dünya Değiştikçe” adlı programın canlı yayın moderatörlüğü ve içerik yönetimini yaparak başladı. Ardından “Yılın en iyi çıkış yapan sunucusu” ödülüne layık görüldü.

2022’nin ilk ayında Haber Global ekranına transfer oldu. Hafta sonu haberlerini sunan Dilara Sayan, gün içinde yaşanan tüm gelişmeleri izleyicilere aktarıyor. Haber Global’de, 27 Ağustos Cumartesi gününden itibaren, “Sıra Dışı Gündem” programını sunmaktadır.

Yorumlar (0)