Bomba gelişme: Oda TV 180 kişinin işsiz bırakıldığı televizyon kanalına taşınıyor!

Olay TV'nin eski ortağı Hüseyin Köksal'ın satın aldığı ya da ortak olduğu iddia edilen Odatv’nin Kadıköy'deki ofisinin Kağıthane'deki Olay TV binasına taşınacağı öğrenildi…

MEDYA 28.02.2021, 15:03 28.02.2021, 15:09
Bomba gelişme: Oda TV 180 kişinin işsiz bırakıldığı televizyon kanalına taşınıyor!

Uzun yılar OdaTV'nin Genel Yayın Yönetmenliği'ni yapan Barış Pehlivan ile Haber Müdürü Barış Terkoğlu, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kararla OdaTv ile yollarını ayırmışlardı. Terkoğlu ve Pehlivan'ın yerine ise VOA sunucusu Serdar Cebe ile Posta'nın eski yayın koordinatörü Elif Yılmaz getirilmişti.

Medya dünyasındaki bu sürpriz gelişmelerle ilgili olarak yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

ODATV OLAY TV BİNASINA TAŞINIYOR

Yaklaşık bir ay yayında kaldıktan sonra kapanan Olay TV'nin eski ortağı Hüseyin Köksal'ın satın aldığı ya da ortak olduğu iddia edilen Odatv’nin Kadıköy'deki ofisin de Kağıthane'deki Olay TV binasına taşınacağı ve OdaTV'nin bir televizyon kanalı haline dönüşmesinin planlandığı iddia edildi.

İŞSİZ GAZETECİLERE NE OLACAK

Olay TV’nin kapanmasıyla 7 yıllık tazminatını bile bırakıp kanala gelen daha sonra işsiz kalan 180 çalışana ise ne olacağı hala belirsizliğini koruyor.

Kanal yönetiminin iş arayan gazetecilerin bir kısmını Odatv’ye yönlendirdiği, kurulacak televizyonla ilgili olarak başvurularını Odatv’ye yapmalarını istedikleri belirtiliyor…

Yorumlar (0)