Başroller, kadın oyunculara fazla maaş verilmesi için az maaş alacak

Amerikalı CBS kanalında yayınlanan The Big Bang Theory dizisinin başrol oyuncularının, kadın yardımcı oyuncular olan Mayim Bialik (Amy) ve Melissa Rauch’un (Bernadette) yeni sezonlarda daha fazla maaş alabilmeleri için maaşlarından kesinti yapılmasını kabul ettikleri belirtildi.

MEDYA 03.03.2017, 14:42 03.03.2017, 14:42
Başroller, kadın oyunculara fazla maaş verilmesi için az maaş alacak

Dünyaca ünlü komedi dizisi The Big Bang Theory (Büyük Patlama Teorisi) dizisinin başrol oyuncuları Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard), Kaley Cuoco (Penny), Kunal Nayyar (Raj) ve Simon Helberg’in (Howard) dizinin 11. ve 12. sezonları için ödemelerinden kesinti yapılmasını kabul ettiklerini ve bu miktarla dizinin yardımcı kadın oyuncuları olan Mayim Bialik (Amy) ve Melissa Rauch’un (Bernadette) ödemelerinde artış yapılmasını istedikleri bildirildi.

 

 

 

The Independent’in haberine göre, Variety dergisi, bu hamleyi “sıradışı jest” olarak yorumlarken, dizinin yayınlandığı CBS kanalının Bialik ve Rauch’un yeni sezon için imza attırmaya çalıştığı belirtiliyor.

 

‘Bölüm başı 100 bin dolar kayıp’

 

Ödemelerinden ‘fedakarlık’ eden başrol oyuncuları, dizi başı 1 milyon dolar alırken, yeni sezonlarda sadece 100 bin dolar daha az ücret alacak.

 

Her bölümü 20 dakika olan dizinin, önceki sezonlarında bölüm başı 200 bin dolar ücret alan Bialik ve Rauch ise, yeni ücret düzenlemesiyle her bölüm 450 bin dolara yaklaşık bir ücret kazanacak.

 

CBS kanalının, diziye yeni sezonlarla daha çok dahil olmasıyla, Bialik ve Rauch ile yeniden anlaşmaya gitmek istediği belirtiliyor.

 

The Big Bang Theory dizisinin 11. sezonu Eylül 2017'ye gösterime girecek.

Yorumlar (0)