CHP'Lİ EREN ERDEM: OLAYIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ!

Erdem, “TBMM’de yaşanan gerginliğin ve kutuplaşmanın sokağa yansıması ihtimali ne yazık ki hala masada durmaktadır. Böyle zamanlarda siyasetin kutuplaşmak, bölmek değil; birleştirmek gibi bir misyonu olmalıdır.

MECLİS 18.01.2017, 11:20 18.01.2017, 11:20
CHP'Lİ EREN ERDEM: OLAYIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ!

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem'in annesinin evinin önünde kurusıkı tabancayla üç el ateş edildi. Açılan ateş sonucu emniyet birimleri olay yerine giderek incelemelerde bulundu. AKP Meclis Grubu ile CHP Meclis grubu da konu üzerine görüşme yaptı.

 

 

 

CHP’li Erdem olayın takipçisi olduklarını belirterek şu sözleri söyledi:

 

“Bugün öğle saatlerinde, validem ve babamın yaşadığı evin önünde, tam pencerenin önünde motorsikletli iki kişi havaya kurusıkı tabanca ile ateş etmiştir. Bu hadise akabinde, Sn. Valimiz ve emniyet güçlerimiz devreye girmiş, olayın yaşandığı yere emniyet güçleri intikal etmiştir. Saldırının doğrudan ailemi hedef alıp almadığı, emniyetin saldırganları yakalaması ile açığa çıkacaktır. Lakin saldırının, işlek olmayan bir ara sokakta, tam evin önünde gerçekleşmesi tarafımızda şüphe oluşturmuş olsa da, saldırının amaç ve hedefleri saldırganlar yakalandığında ortaya çıkacağı açıktır.”

 

 

 

ERDEM: TBMM’YE YAŞANAN GERGİNLİĞİN SOKAĞA YANSIMA İHTİMALİ VAR!

 

TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada da olayı anlatan Erdem, “TBMM’de yaşanan gerginliğin ve kutuplaşmanın sokağa yansıması ihtimali ne yazık ki hala masada durmaktadır. Böyle zamanlarda siyasetin kutuplaşmak, bölmek değil; birleştirmek gibi bir misyonu olmalıdır. Daha fazla tahammüle ihtiyacımız var. Bizi izleyen insanlar buradaki tahammülsüzlüğü, buradaki tutanakları okuduğu zaman ortaya çıkan tablo tahmin edebileceğinizden daha agresif bir kutuplaşmanın oluşmasına neden oluyor. Bunu hep birlikte elimizi vicdanımıza koyarak izlememiz lazım.” dedi.​

Yorumlar (0)