Ünlü model Wanessa Moura, aldatıldığını yemek siparişi uygulaması sayesinde anladı

Ünlü model Wanessa Moura, yemek siparişi uygulaması sayesinde aldatıldığını öğrendi. Moura, telefona baktığında 'şok' olduğunu belirtti.

MAGAZİN 19.01.2023, 16:27 19.01.2023, 16:31
Ünlü model Wanessa Moura, aldatıldığını yemek siparişi uygulaması sayesinde anladı

Sözcü'de yer alan habere göre Wanessa Moura, adam arkadaşının yiyecek siparişi uygulamasına baktıktan sonra ihanetini nasıl anladığını anlattı.

Vegan model, sevgilisinin telefonunda bir sipariş planlarken geçmiş siparişlerde vegan olmayan bir restorandan bir yemek siparişi verildiğini görmüş oldukten sonra araştırmaya karar verdi.
Kameralar da aldatıldığı anı kaydetti
Moura, “Sipariş ettiğimiz yemeği anımsamak için geçmişine baktım. Fakat bakmış olduğumda anlayamadım; siparişin verildiği tarihler kafamı karıştırdı” dedi. Siparişin verildiği tarihlerde beraber yaşadığı erkek arkadaşının da kendisinin de ayrı ayrı seyahatlere çıktıklarını bildiğini aktaran model, durumun bildiği gibi olmadığını fark edince araştırmasını devam ettirdiğini belirtti.

Moura, “Binadaki kameralara bakmak istedim ve oradaydı, başka bir hanımla içeri giriyordu.” dedi.
İkili kısa bir süre sonra ilişkilerini bitirme kararı aldı.
Kendisini çevreye duyarlı ve vegan olarak tarif eden Moura, organik gıdaya 900 sterlin harcadığını belirtirken, geçmişte geri dönüşüm yapmayan birini de terk ettiğini anlattı:

“Bana evde çevreye duyarlı olmam öğretildi ve bence bu, tartışılması ihtiyaç duyulan en önemli konulardan biri. Senelerdir çevrenin bozulduğuna dair raporları gördük. İnsanın çöpünü geri dönüştürmesi en sıradan şey.”

Geçen günlerde de Shakira, buzdolabında bulmuş olduğu yarım kavanoz çilek reçeli ile aldatıldığını anladığını açıklamıştı. Pique’nin kesinlikle çilek reçeli yemediğini söyleyen Shakira, seyahatten döndükten sonra bulduğu çilek reçeli kavanozuyla şüpheye düşmüş ve bir süre sonrasında da gerçek ortaya çıkmıştı.

Yorumlar (0)