Ünlü Metafizikçiden 14 Mayıs seçim kehanetleri, "Cumhurbaşkanlığı seçimleri tek turda bitecek"

Ünlülerin Metafizikçisi olarak tanınan Aynur Akgün'den 14 Mayıs seçimleri hakkında açıklamalar. Seçimler hakkında kehanetleri olan Akgün , Cumhurbaşkanlığı seçiminin tek turda sonuçlanacağını ve ikinci tura kalmayacağını iddia etti. Ünlü Metafizikçi ayrıca seçim günü gökyüzündeki havanın çok olumsuz olduğunu ve kaosa herşeyin açık olduğunu belirtti. Aynur Akgün'e göre seçimler sonrası bir çok siyasi lider siyaseti bırakacak.

MAGAZİN 16.04.2023, 16:55
Ünlü Metafizikçiden 14 Mayıs seçim kehanetleri, "Cumhurbaşkanlığı seçimleri tek turda bitecek"

Ünlülerin Metafizikçi olarak anılan Aynur Akgün'den 14 Mayıs seçimleri hakkında önemli açıklamalar geldi. Ünlü Metafizikçi Akgün, Türkiye için hayati önem taşıyan bu seçimde metafiziğe göre nasıl sonuçlanacağını söyledi. Sanat,magazin, iş, cemiyet ve spor dünyasından bir çok ünlünün kapısını çaldığı Metafizikçi Aynur Akgün,OnurAkayMedya Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Barış Durak'ın sorularını cevapladı.

İşte O röportajdan satır başları:

Cumhurbaşkanı 1.Turda belli olacak

" Gökyüzü dizilimleri çok net olarak bir kaosu,bir karanlığı ,gri bir bulutu gösteriyor. Dolayısıyla içeride bir kaos olabilir,kayıplarımız olabilir. Seçim öncesi veya seçim sonrası bir takım sıkıntılar olabilir. Bilimsel olarak gökyüzü çok net değil, sıkıntılarımız var. İnşallah ikinci tura kalmaz, eğer İkinci tura dönerse, sıkıntı daha büyük olacak" diye konuştu. 

Bir çok siyasi lider köşesine çekilecek 

Akgün, seçimler sonrası mevcut bir çok siyasi liderin siyaseti bırakıp, köşelerine çekileceğini söyleyerek:

" İktidar yönetiminde olan bir çok siyasiler köşelerine çekilecekler. Bir iç muhasebeye dönecekler. Bir çoğu geri planda kalmayı,kendilerini check etmeyi düşünecekler. Dolayısıyla kopuşlar olacak diye görüyorum" dedi.

Yorumlar (0)