Güzellik kraliçesinin çıplak fotoğrafları internete sızdırıldı

2019 yılında İngiltere'de yerel bir yarışmada güzellik kraliçesi seçilen Portia-Valis Volkova'nın önce çıplak fotoğrafları internete sızdırıldı, sonra da yarışmanın jüri üyelerinde gönderildi. Genç kadın bu olayla sarsılırken üstüne bir de tehdit edildi.

MAGAZİN 22.02.2020, 16:12 22.02.2020, 16:18
Güzellik kraliçesinin çıplak fotoğrafları internete sızdırıldı

Eski İngiltere güzellik kraliçesi Portia-Valis Volkova'nın başı siber zorbalıkla dertte. Geçtiğimiz eylül ayında "Kensington Güzeli" seçilen Portia-Valis Volkova, ülke çapında düzenlenen güzellik yarışmasına katılacaktı.Ancak genç kadının geçmişte çektirdiği çıplak fotoğrafları ve özel görüntülerini içeren videoları, yarışmanın jüri üyelerine gönderildi.Sıkı kuralları bulunan yarışmanın jürisi, Portia-Valis Volkova'yı müsabakadan men etti.

26 yaşındaki güzellik kraliçesi, İngiliz The Sun gazetesine yaptığı açıklamada, "Bu fotoğraflar geçmişte verdiğim yanlış kararlar sonucunda çekildi" dedi.Verdikleri karar nedeniyle jüri üyelerini suçlayamayacağını söyleyen güzellik kraliçesi, "Kural kuraldır, yapacak bir şey yok. Ancak bu şekilde bir e-posta almaları alçakça" diye konuştu.Bir süredir tehdit mesajları aldığını söyleyen Portia-Valis Volkova, yarışmanın organizatörlerine de gönderilmiş olan fotoğrafları 21 yaşındayken çektirdiğini anlattı.

Yorumlar (0)