Duygu Sarışın: İnsanı kusurlarıyla sevmek gerekiyor

Star Tv'de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 'Burcu'su Duygu Sarışın, bir dergiye estetikle ilgili sorulara yanıt verdi. Sarışın, " İnsanı kusurlarıyla sevmek gerekiyor" dedi.

MAGAZİN 04.06.2018, 03:44 04.06.2018, 03:44
Duygu Sarışın: İnsanı kusurlarıyla sevmek gerekiyor

Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle yıldızı parlayan Duygu Sarışın, bir dergiye hakkında merak edilenleri anlattı.


SU,SABUN VE NEMLENDİRİCİ
Güzel oyuncu Duygu Sarışın, güzellik ve bakım konusunda eski kafalı olduğunu belirterek, "Su, sabun ve nemlendirici dışında hiçbir uygulamam yok! Set hali dolayısıyla sürekli makyaj oluyor yüzümde. Bu yüzden çok iyi temizlemem gerekiyor" dedi. 


ESTETİK YAPTIRMAM
Son zamanlarda birçok ünlü ismin başvurduğu estetik yöntemi hakkında ise, "Estetik yaptırmam derim ama bir kaza geçiririm ve estetik yaptırmak durumunda kalabilirim... Yani sadece gerekli bulunduğu noktalarda yapılmasından yanayım. Bunların haricinde, yılların getirdiği kırışıklıkların daha doğal olduğunu düşünüyorum. Çünkü yaşanmışlıklar ve anılar o çizgileri meydana getiriyor. İzler, yaralar benden bir şeyler taşıyor. Başımdaki ufacık dikişli yaraya baktığımda mutlu oluyorum çünkü anısı var. İnsanı kusurlarıyla sevmek gerekiyor. O kusurlar bize dair ipuçları veriyor çünkü" sözlerini dile getirdi.

 

Duygu Sarışın Kimdir?

 

Duygu Sarışın, 24 Kasım 1987 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Öğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünde tamamlayan Sarışın, daha sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü’nde dersler almıştır. Bu eğitimlerinin ardından güzel oyuncunun deneyim kazandığı yer ise İzmir Devlet Tiyatrosu olmuştur.

2011 yılında ise televizyon dünyasına Cennetin Sırları dizisi ile adım atmış; İçerde, İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk gibi diziler de rol almıştır.

Star Tv’de yayınlanan; kadrosunda Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen, Mert Fırat, Ferit Aktuğ, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar, Hayal Köseoğlu, ve Tansu Biçer gibi isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin kadrosunda yer almakta ve Burcu karakterini canlandırmaktadır.

Duygu Sarışın 1.70 boyunda ve 56 kilo ağırlığındadır.

Yorumlar (0)