Dilan Polat nerede?

Sıla Doğu'nun sürekli paylaşım yapması ise gözlerden kaçmadı. Sıla Doğu yeğeni ile son olarak Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldığı anları paylaştı. 

MAGAZİN 30.10.2023, 14:40 30.10.2023, 16:30
Dilan Polat nerede?

Son günlerin popüler ismi Dilan Polat'ın günlerdir hiç bir şekilde canlı yayın açmaması ve çocukları ile paylaşım yapmaması dikkat çekti . Özellikle sosyal medyayı aktif olarak kullanan Polat'ın , oğlu ile ablası Sıla Doğu'nun sürekli ilgilenmesi ünlü fenomen yurt dışına mı gitti sorularını akıllara getirdi. 

Dilan Polat Nerede?

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre ünlü fenomen Dilan Polat'ın nerede olduğu bilinmiyor. MASAK tarafından tüm hesapları incelemeye alınan,mal varlıklarına el konulan ve yurtdışı çıkışlarına yasak getirilen ünlü fenomenin çocukları ile paylaşım yapmaması gözden kaçmadı. Sık sık oğlu ve kızı ile paylaşım yapan Polat'ın günlerdir canlı yayın yapmaması üzerine takipçileri ünlü ismin yurt dışına mı gitti sorularını sordular. Oğlu ile ablası Sıla Doğu'nun sürekli paylaşım yapması ise gözlerden kaçmadı. Sıla Doğu yeğeni ile son olarak Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldığı anları paylaştı. 

Yorumlar (0)