Cody Simpson sevgilisi Miley Cyrus ile günlerdir sosyal izolasyonda

Cody Simpson sevgilisi Miley Cyrus ile günlerdir sosyal izolasyonda. Ancak dün çiftin altıncı aylarıydı ve Cody, Instagram üzerinden Miley’nın bir fotoğrafını paylaşarak, altıncı aylarını kutladı.

MAGAZİN 03.04.2020, 00:16
Cody Simpson sevgilisi Miley Cyrus ile günlerdir sosyal izolasyonda

GAZETEKRİTİK - Cody Simpson Miley’nin komik bir fotoğrafını altıncı aylarını kutlamak için Instagram’da paylaştı. MutluluğunuInstagram Hikayesi'nde Cyrus için bir yazı ile vurgulayan Simpson, Miley'in siyah beyaz çekilmiş at kuyruğu saçı ve yüzündeki kremi ile poz verdiği fotoğrafın altına “Seninle geçen 6 ay, bir başkasıyla ömür boyu olmaya değer. Seni seviyorum.” yazdı.

Cyrus ve Simpson, ilişkilerini Ekim 2019’da ve Cyrus eski sevgilisi Kaitlynn Carter ile ilişkisini bitirmesinden sadece haftalar sonra herkese duyurmuştu. Çift ilişkini Cyrus’unInstagram üzerinden bir restoranda öpüşürkenki fotoğraflarını koymasıyla açıklamıştı. O zamandan beri çift, Instagram fotoğraflarında birlikte Cadılar Bayramı kostülü fotoğraflar gibi romantizmlerinin birçok anını sosyal medyada belgeledi. Çiftin ilişkileri hakkında pek çok kişi eleştri yaptı. Eleştrinin en büyük gerekçesi ise Simpson’un 23, Miley’nin ise 27 yaşında olmasıydı. Ancak ikili bu eleştrileri hiçbir zaman umursamadı.

Simpson'ın Cyrus için her zaman bir şeyi vardı ve şimdiki sevgisi için duygularını tartışmaktan asla çekinmeyen biri olmamıştı. Hatta Simpson’un 2012’de verdiği bir röportajda “Miley Cyrus her zaman benim çocukluk ünlülüğümün aşkıydı. Şarkılarındaki tüm kelimeleri biliyordum, yalan söylemeyeceğim. Bu konuda hiç utanmıyorum. Ben büyük bir Miley Cyrus hayranıydım ve sanırım sonsuza kadar en sevimli Disney yıldızı olacak.” dediği ortaya çıktı.

Yorumlar (0)