Bill Gates ile ilgili bomba iddia! Boşanmalarının sebebi ortaya çıktı

Hafta başında boşanma kararı aldıklarını duyuran Bill Gates ve Melinda Gates çiftinin boşanma sebebiyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Melinda Gates'in eşinden boşanma kararını Ekim 2019'da aldığını ve kararın arkasında Bill Gates'in Jeffrey Epstein ile olan bağlantılarının ortaya çıkması olduğu öne sürüldü.

MAGAZİN 10.05.2021, 13:30 10.05.2021, 13:32
Bill Gates ile ilgili bomba iddia! Boşanmalarının sebebi ortaya çıktı

Hürriyet’te yer alan habere göre, geçtiğimiz hafta boşanma haberiyle gündeme gelen Bill Gates'in 2010'lu yıllarda Jeffrey Epstein'le kurduğu ilişkiler ABD gündeminde bomba etkisi yarattı. Daha da çarpıcı olan ise karmakarışık bağlantılar ağı ortaya çıkmadan önce eşini uyaran Melinda Gates'in boşanma kararını da yine bu yüzden almış olması… Jeffrey Epstein, günümüzde ABD'de en kötü üne sahip kişiler arasında ilk sıralarda yer alıyor.

HÜCRESİNDE İNTİHAR ETMİŞTİ

Temmuz 2019'da çocuk tacizi ve seks ticareti suçlamalarıyla hapse atılan Epstein, aynı yılın Ağustos ayında hücresinde hayatına son verdi. Epstein hakkındaki suçlamalar arasında önce Bear Stearns'de daha sonra da kendi şirketinde finans danışmanlığı yaptığı dönemde ünlülerden önemli iş insanlarına ve hatta İngiltere Kraliyet Ailesi'ne çok geniş bir ağ kurduğu ve bu ağdaki bazı nüfuzlu erkeklere cinsel birliktelik amaçlı kadın temin ettiği de bulunuyordu.

BİRÇOK TANINMIŞ KİŞİYLE İLİŞKİSİ ORTAYA ÇIKTI

Birçok tanınmış ismin Epstein'le ilişkisinin ortaya çıkarılması büyük skandallara yol açtı. Epstein'in ilişkiler ağında yer aldığı ve bir şekilde onunla birlikte vakit geçirdiği ortaya çıkanlar arasında Kraliçe Elizabeth'in küçük oğlu Prens Andrew'dan Bill Clinton'a, Donald Trump'tan Rupert Murdoch'a, Richard Branson'dan Kennedy'lere, Harvey Weinstein'den Jeff Bezos ve Elon Musk'a birçok ünlü erkeğin yanı sıra Katie Couric gibi kadınlar da var.

BİLL GATES DE LİSTEDE YER ALIYOR

Bu hafta başında eşi Melinda Gates'le boşanma kararı aldıklarını açıklayan Microsoft kurucusu Bill Gates de listede yer alıyor. Dahası geçtiğimiz perşembe günü, ABD'nin çok okunan yayın organlarından Daily Beast'in yayımladığı, Melinda Gates'in eşinin Epstein'le ilişkisi konusunda rahatsızlık duyduğu ve Bill'i Epstein'e karşı yıllar önce uyardığına dair tanıklıkları içeren özel haber ortalığı yeniden karıştırdı.

BAĞLANTILAR AÇIĞA ÇIKINCA BOŞANMA KARARI ALMIŞ

Son olarak bugün Wall Street Journal gazetesi Melinda Gates'in eşinden boşanma kararını Ekim 2019'da aldığını ve kararın arkasında Bill Gates'in Epstein'le olan bağlantılarının ortaya çıkması olduğunu yazdı.

2019 YILINDAN BERİ GİRİŞİMLERDE BULUNUYOR

Gazeteye konuşan kaynaklar 56 yaşındaki Melinda Gates'in, 2019'dan beri çok sayıda avukatlık firmasıyla görüşmeler yaparak evliliği sona erdirmek için girişimlerde bulunduğunu söyledi. Gazetenin incelediği çeşitli belgeler de bu söylenenleri destekler nitelikte.

BİR AYRINTI YER ALMIYORDU

Gates'lerin geçen hafta başında yaptıkları ortak açıklamada boşanma kararını neden aldıklarına dair bir ayrıntı yer almıyordu. Çifte yakın isimler ve Bill ve Melinda Gates Vakfı'nın eski bir çalışanı kararın Bill Gates'in Epstein'le olan bağlarından kaynaklandığını söyledi. Eski çalışan Gates'in ikilinin ilişkisiyle ilgili kaygılarının 2013 yılına kadar uzandığını da ifade etti.

Yorumlar (0)