BİR CAN YİTİP GİTMİŞ, BU NEYİN MÜJDESİ!

Trafiğin yoğun olduğu, birçok kazanın meydana geldiği Akdeniz Üniversitesi’nin Kültür Mahallesi’ne açılan kuzey çıkış kapısında yer alan kavşağa üst geçit yapılması, öğrenci arkadaşlarımızın yıllardır dile getirdikleri bir konudur.

YEREL 14.12.2018, 14:54 14.12.2018, 14:54
BİR CAN YİTİP GİTMİŞ, BU NEYİN MÜJDESİ!

Bölgeye üst geçit yapılması ile ilgili, öğrenci arkadaşlarımız imza kampanyası düzenlemek, üst mercilere dilekçe ile başvurmak gibi birçok yolu denedi. Öğrencilerin bu talebi maalesef görmezden gelindi.

Geçtiğimiz Kasım ayı içinde, Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Aslıhan Kocapınar'a, ders çıkışında evine gitmek üzere kavşaktan yolun karşısına geçmek isterken bir araç çarpmıştı. Kazada ağır yaralanan Aslıhan Kocapınar, 1 günlük yaşam savaşını kaybetmişti.

Her kavşağa üst geçit yapmakla övünen, Karayolları’nın yapmış olduğu kavşak ve üst geçit çalışmalarını bile, “Antalya’ya iyi gelecek” yazılı tabela ile Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmasıymış gibi gösteren Menderes Türel, kazanın ardından, bölgenin sorumluluğunun kendilerinde olmadığını belirten bir açıklama ile suçu başka yere atmıştı.

Menderes Türel, bir can yitip gittikten, yüzlerce kaza yaşandıktan sonra, bahsi geçen bölgeye üst geçit yapılacağının müjdesini vermiş.

Hürriyet Caddesi üzerine üst geçit yapılması için uzun bir süredir verilen mücadeleyi görmezden gelmenin sonucu, Aslıhan Kocapınar’ın hayatının baharında yitip gitmesi olmuştur. Bu elim kazanın ardından, bölgeye üst geçit yapılacağını bir müjdeymiş gibi sunmak neyin nesidir! Daha kaç canın yitip gitmesini bekleyecektiniz?

Artık vakit kaybedilmesin!

İvedi şekilde, öğrencilerin yoğun olarak kullandığı bu bölgeye üst geçit yapılsın!

Kalan Karakuş

CHP Kepez İlçe Gençlik Kolları Başkanı

Yorumlar (0)