Beşiktaş eksik kadro ile Demir Grup Sivas deplasmanında

Beşiktaş, Süper Lig'de yeni sezonu bugün Demir Grup Sivasspor deplasmanında açacak. Siyah-beyazlı ekipte 6 isim bu maçta forma giyemeyecek.

SPOR 17.08.2019, 17:09
Beşiktaş eksik kadro ile Demir Grup Sivas deplasmanında

Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacak ve 21.45'te başlayacak mücadelede Mustafa Öğretmenoğlu düdük çalacak. Karşılaşmanın VAR hakemi ise Koray Gençerler olacak.

Şenol Güneş ile tamamladığı 4 sezonun ardından deneyimli teknik adamla yollarını ayıran Beşiktaş, sezon başında anlaştığı yeni teknik direktörü Abdullah Avcı ile ilk resmi maçına çıkacak.

Hazırlıklarını bu sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak siyah-beyazlılar, akşam üzeri Sivas'a gidecek.

Eksikler can sıkıyor

Hazırlık döneminde üst üste sakatlar veren Beşiktaş, ligin ilk maçına eksik kadrosu ile çıkacak.

Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Loris Karius, Burak Yılmaz, Atiba Hutchinson ve Enzo Roco bu maçta forma giyemeyecek.

Geçen sezonun son maçında kırmızı kart gören Jeremain Lens ile kadroya alınmayan Fransız stoper Nicolas Isımat-Mırın de sahada olmayacak.

Muhtemel 11'ler

Demir Grup Sivasspor: Samassa, Ziya, Apinndangoye, Cofie, Caner, Mert Hakan, Hakan Aslan, Emre, Rybalka, Vieria, Yatabare

Beşiktaş: Utku, Gökhan Gönül, Vida, Ruiz, Caner, Medel (Oğuzhan), Dorukhan, Ljajic, Tyler Boyd, Quaresma, Güven Yalçın

27. randevu

Beşiktaş ile Demir Grup Sivasspor, bu maçla Süper Lig'de 27. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 26 lig maçında Beşiktaş 13, Sivasspor 8 galibiyet aldı, 5 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Beşiktaş'ın 37 golüne, Sivasspor 28 golle yanıt verdi. Geçen sezonki lig maçlarında iki takım da deplasmanda 2-1 galip geldi.

Yorumlar (0)