Hamileliğinin son ayına giren Hazal Kaya son görüntüsüyle şaşırttı

MAGAZİN 28.09.2019, 20:18
Hamileliğinin son ayına giren Hazal Kaya son görüntüsüyle şaşırttı

Yıllardır birlikte olduğu meslektaşı Ali Atay ile nikah masasına oturan Hazal Kaya, anne olmak için geri sayıma başladı. Doğum öncesi ise sıklıkla bebek alışverişine çıkan Kaya, denk geldiği hayranlarıyla fotoğraf çektirdiği esnada görüntülendi.

Aralık ayında doğum yapacak olan 28 yaşındaki oyuncu, çıktığı alışveriş turunda hayranlarını kırmayarak tek tek fotoğraf çektirdi. Hamileliğinde son aya giren Kaya, doğal olarak aldığı kilolarla takipçilerinden yüzlerce yorum aldı.

Bikinili pozu olay olmuştu: Öte yandan Hazal Kaya, bikinili hamilelik pozu veren kişilerden olmuş ve bu poz geçtiğimiz en çok konuşulanları arasında yerini almıştı.

Hazal Kaya kimdir?
Leyla Hazal Kaya (d. 1 Ekim 1990, İstanbul) Türk dizi oyuncusu Hazal Kaya, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi, Performans bölümüne 2009 yılında girmiştir. Annesi ve babası avukat olan Hazal Kaya, İstanbul Balat’ta büyüdü. 


 

1997'de annesi ve babası ayrıldıktan sonra annesiyle yaşamaya başladı. Sanatın çeşitli alanlarıyla küçük yaşlarda ilgilenmeye başlamış ve 4.5 yaşında keman, 7 yaşında bale dersleri almaya başladı. 

Lisede eğitim hayatına devam ederken Cola Turka’nın reklam yüzü oldu. 2006 yılında Acemi Cadı dizisinde 46. bölümde konuk oyuncu olarak yer aldı.

Kanal D'de yayınlanan, Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal Ziyagil'i canlandırmıştır. İlk oynadığı film ise 2011 yılında gösterime giren Selçuk Aydemir’in yapımını üstlendiği Çalgı Çengi filmidir.

14 Ocak 2011 Show TV'de başladığı Adını Feriha Koydum adlı diziyle ekranlara geri döndü. Başrolünü Çağatay Ulusoy'la paylaştığı dizide Feriha Yılmaz Sarrafoğlu karakterini canlandırdı. 

Aynı sene içinde başrolünü Ayça Bingöl ve Selin Şekerci ile paylaştığı Ay Büyürken Uyuyamam adlı sinema filminde Hülya karakterini canlandırdı.

Yine başrolünü Engin Altan Düzyatan ile paylaştığı Bu Son Olsun adlı sinema filminde de Lale karakterini canlandırdı. Daha sonra annesi Ayşegül Kaya ile birlikte Bingo reklamları için kamera karşısına geçtiler. 

Dünya çapında, birçok kategoride 2014’ün en önemli isimlerini seçen ichaps’te sanatçılar kategorisinde Hazal Kaya uluslararası mükemmellik madalyası alarak "dünyanın en etkili isimleri" arasında yer aldı. 

2015 yılında ise TV8'de yayınlanan, başrolünü Aras Bulut İynemli ile paylaştığı Maral: En Güzel Hikayem dizisinde Maral Erdem karakterini canlandırdı. 

Ayrıca "Lebanon Awards 2015" ödülünü kazanan tek Türk sanatçıdır.  İlk olarak bir şeker firmasının reklamıyla ekranlara gelen Hazal Kaya hazır kahveden hijyenik pede, GSM operatöründen bisküviye, çoraptan deterjana kadar birçok markanın reklam yüzü oldu.

2014 yılında Malezya'da bir güzellik markasının reklamı için kamera karşısına geçti. Hazal Kaya'nın rol aldığı güzellik ürünü reklamı, Arap ülkelerinde yayınlandı.

Yorumlar (0)