Rıza Akpolat'tan bedelli askerlik yalanına tokat gibi yanıt:Merhum komutanım Orgeneral Saldıray Berk’in askeri olarak onurla, şerefle yaptım

Beşiktaş Belediyesi Başkanı Rıza Akpolat, kendisinin bedelli askerlik yaptığını öne süren Sabah gazetesi yazarı Murat Övür’e sert sözlerle tepki gösterdi.

GÜNDEM 03.03.2024, 19:51
Rıza Akpolat'tan bedelli askerlik yalanına tokat gibi yanıt:Merhum komutanım Orgeneral Saldıray Berk’in askeri olarak onurla, şerefle yaptım

GAZETE KRİTİK - Havuz medyası olarak bilinen Sabah gazetesi ve A Haber’de yayınlanan yazısında Mahmut Övür, Özel’in dünkü “Türkiye’yi sevenlerden oy istiyoruz. Bedelli askerliğe kaçanlardan değil. Gerekirse bu vatan için canını vermeye razı olanlardan oy istiyoruz” sözlerini anımsatarak aralarında Rıza Akpolat‘ın da yer aldığı 60 CHP’li belediye başkan adayının bedelli askerlik yaptığını iddia etti.

Sosyal medya X hesabından askerlik fotoğrafını paylaşarak Mahmut Övür’ün iddialarını yalanlayan Akpolat, kendisiyle hukuk önünde hesaplaşacağını söyledi:

“Haddinizi bileceksiniz! Tüm yalanlarınızla hukuk önünde hesaplaşacağız! Seçim ofisine çevirdiğiniz televizyonlarınızda, propaganda aygıtına çevirdiğiniz gazetelerinizde; kurultay sürecindeki iftiralarınızdan, emekçilerimizin maaş ödemelerinin aksadığına kadar bugüne kadar söylediğiniz tüm yalanlarınızı gülümseyerek takip ettik. Ama vatani görevime dil uzatırsanız karşınızda beni bulursunuz. Şeref yoksunu FETÖ yalanları ile operasyonlar yaptığınız merhum komutanım Orgeneral Saldıray Berk’in askeri olarak onurla, şerefle Erzurum’da şanlı ordumuza hizmet ettim. Sizin gibi müfterileri ıslah edeceğiz.”

BEŞİKTAŞ'I İSTANBUL'DA SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN KALESİ YAPTI

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, geride bıraktığı 5 yılda Beşiktaş'ı adeta sosyal belediyeciliğin kalesi haline getirdi. Öğrenciler, kadınlar ve emeklilere yönelik birçok projeyi hayata geçirirken Beşiktaş'daki can dostları da unutmadı. Diğer yandan da kültür ve sanat etkinlikleri ile Beşiktaşlıların takdirini topladı.

Yorumlar (0)