Gazete Kritik Son Dakika Ali Yerlikaya: Sel ve kötü hava koşulları yüzünden 9 kişi hayatını kaybetti

Ali Yerlikaya: Sel ve kötü hava koşulları yüzünden 9 kişi hayatını kaybetti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Sel ve olumsuz hava şartları nedeniyle toplam 9 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetti." dedi.  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,Zonguldak açıklarında batan gemideki 12 mürettebattan 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 11 personelle ilgili ise arama çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Sel ve olumsuz hava şartları nedeniyle toplam 9 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetti." dedi. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,Zonguldak açıklarında batan gemideki 12 mürettebattan 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 11 personelle ilgili ise arama çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *