MaviBahçe Dans Günleri 18 Mayıs’ta Başlıyor

MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından ‘Birlikte Dans Edelim’ mottosuyla düzenlenen, hafızalardan silinmeyecek Dans Günleri 18 Mayıs’ta başlıyor.

KÜLTÜR-SANAT 16.05.2019, 20:27
MaviBahçe Dans Günleri 18 Mayıs’ta Başlıyor

MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından ‘Birlikte Dans Edelim’ mottosuyla düzenlenen, hafızalardan silinmeyecek Dans Günleri 18 Mayıs’ta başlıyor. Rock’n Roll, Hip Hop ve bale gösterileri, Salsa ve Ateş Dans Show gibi performansların yer aldığı dopdolu program, İzmirlilere eğlenceli ve keyifli anlar yaşatacak.

İzmirlilerin dansa ve eğlenceye doyacağı MaviBahçe Dans Günleri, 18-19 Mayıs günlerinde MaviBahçe Kent Meydanı’nda düzenlenecek. Dopdolu bir programın yer aldığı Dans Günlerinin ilk günü Samba Orkestrası, Roman Havası ve Harmandalı Gösterisi, Capoeria Gösterisi, Balejim Bale Gösterileri, Rock’n Roll Gösterisi, Üniversite Kulüpleri Dans Gösterileri, Street Jazz Gösterisi, İbis Maria Latin Konseri etkinlikleri gerçekleştirilecek. İkinci gün dans dolu program hız kesmeden devam edecek.

Ateş Dans Show !

Bando Orkestrası kortejiyle başlayacak program MaviBahçe ziyaretçilerine eğlenceli ve keyifli saatler yaşatacak. İkinci gün programı Salsa Show, Kizomba Show, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Lise Gösterileri, Bando Orkestrası, Hip Hop Gösterisi ve Yarışması Tan Sağtürk Dans Akademisi Bale Gösterisi, İzmir Dans Atölyesi Gösterisi, Üniversite Kulüpleri Dans Gösterileri ile renklenecek. Hip Hop Yarışması’nda yeteneklerini sergileyen gençler, sürpriz hediyeler kazanacak. Gece izleyicilerin merakla beklediği Ateş Dans Show ile sona erecek. (BSHA)

Yorumlar (0)