İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde, İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin (İDOB) koro sanatçısı olan 48 yaşındaki Emrah Erdem Gedik, oturduğu binanın beşinci katındaki balkonundan düşerek ciddi şekilde yaralandı. Olay sonrası hastaneye kaldırılan Gedik, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı ve yaşamını yitirdi.
Olayın Gerçekleştiği Anlar
Olay, Bahçelievler Merkez Mahallesi'nde dün akşam saat 22:38 sularında meydana geldi. Emrah Erdem Gedik, 13 katlı bir apartmanın beşinci katında bulunan dairesinin balkonundan aşağıya düştü. Durumun ciddiyetini fark eden çevredeki vatandaşlar, hemen acil yardım çağrısında bulundu. Olay anındaki paniğin ardından, vatandaşlar gelerek Gedik’in durumunu kontrol etmeye çalıştılar fakat ciddi yaralanmaların belirtileri vardı.
Acı Son: Hastaneden Geldi Kötü Haber
İhbarın ardından çok kısa bir süre içerisinde olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Ekipler, Gedik’i ağır yaralı olarak anında ambulansa alarak hastaneye sevk etti. Hastaneye ulaştığında tıbbi müdahaleler yoğun bir şekilde gerçekleştirildi ancak Gedik, yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Olayın nedeni konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı, ancak polis soruşturma başlattı.
Emrah Erdem Gedik'in Sanat Kariyeri
Emrah Erdem Gedik, İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nde uzun yıllar görev yapmış bir sanatçıydı. Koro sanatçısı olarak icra ettiği eserlerle birçok kez sahne aldı ve izleyiciler tarafından beğenildi. Sanat camiasında sevilen bir isim olan Gedik'in ani ölümü, hem çalışma arkadaşlarını hem de onu sevenleri derinden üzmüştür. Onun kaybı, sanat dünyasında büyük bir boşluk yaratacaktır.