Ünlü YouTuber Çin'e gitti... Maskesiz video çekti!

4 milyon takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Ruhi Çenet, radikal bir karar alarak koronavirüsün merkezi olan Çin'e gitti.

İNTERNET 01.02.2020, 16:35
Ünlü YouTuber Çin'e gitti... Maskesiz video çekti!

Çin'e gittiği için hakkında öldüğü yönünde haberler çıkan fenomen paylaşım yaparak durumunun iyi olduğunu ve virüs bulaşan hastaların olduğu hastaneyi ziyaret ettiğini söyledi.

Çektiği videolarla YouTube'da 4 milyon takipçiye ulaşan sosyal medya fenomeni Ruhi Çenet, Çin'in merkezinde yayılmaya başlayan ve 259 vatandaşın hayatını kaybettiği koronavirüsü incelemek için Çin'e gitti.

"ÇİN'E GİDİP YERİNDE GÖRMEK İSTİYORUM"

Geçtiğimiz hafta Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremin ardından Elazığ'a giderek depremzedelerle video çeken ve şehirdeki son durum hakkında bilgi veren Ruhi Çenet, bu sefer de kimsenin cesaret edemediği bir şeyi yaparak Çin'e gitti. Çin'de etkisini arttıran ve 259 vatandaşın hayatını kaybettiği yerde virüs hakkında video çekerek inceleme yapmak isteyen fenomen, yolculuk öncesi video çekerek şunları söyledi: "Çin'de yayılan bu hastalık denildiği kadar tehlikeli mi? Yerinde görmek istiyorum. Diğer virüsler gibi karantinaya alınıp çözülemez mi? Bunun gibi soruları öğrenmek istiyorum."

"VİRÜSÜN ETKİLİ OLDUĞU YERE DEĞİL HONG KONG'A GELDİM"

Çenet aynı zamanda yaptığı açıklamada Çin'e gittikten 4 gün sonra kendisinden haber alınamadığı takdirde gerekli mecralara haber verilmesini istedi. Bu paylaşımının ardından bir süre sessiz kalan fenomenin hakkında ölüm haberleri çıktı. Instagram hesabından hakkında çıkan ölüm haberlerine cevap veren Ruhi Çenet "Durumum gayet iyi, zaten korona virüsünün merkezine değil, daha az riskin olduğu Hong Kong'a geldim. Burada korona virüsü kurbanı sayısı daha az. Bildirmeye devam edeceğim, video yarın yayında olacak" dedi.

VİRÜSLÜ HASTALARI ZİYARET ETTİ

Koronavirüslü hastaların tedavi gördüğü hastaneye giden fenomen "İnceleme yapmaya devam ediyorum" dedi. Çenet'in virüsün yaygın olduğu ülkede maskesiz video çekmesi ise herkesi şaşkına çevirdi.

Yorumlar (0)