Tekirdağ'da iyilik akımı! Ünlü Youtuber köy bakkallarındaki veresiye defterlerini ödeyip,sildirdi

Ünlü youtuber Emirhan Özhan, Tekirdağ ve Kırklareli'nin köylerine gidip oradaki köy bakkallarında veresiye defterlerini ödeyip, sildirdi.

İNTERNET 15.03.2020, 17:20 15.03.2020, 17:30
Tekirdağ'da iyilik akımı! Ünlü Youtuber köy bakkallarındaki veresiye defterlerini ödeyip,sildirdi

Ünlü youtuber Emirhan Özhan, Tekirdağ ve Kırklareli'nin köylerine gidip oradaki köy bakkallarında veresiye defterlerini ödeyip, sildirdi.

İyilik akımı serisi ile kendisinden söz ettiren ünlü youtuber Emirhan Özhan bu hafta Tekirdağ'a geldi. 

SARAY İLÇESİNDE KÖY BAKKALLARININ DEFTERLERİNİ SİLDİ
Tekirdağ'ın Saray ilçesinde Bahçeköy ve Güngörmez köylerine gelen ünlü youtuber Emirhan Özhan köy bakkallarının veresiye defterlerini ödeyip, iyilik akımı başlattılar.

Bahçeköy ve Güngörmez köylerinde gittikleri köy bakkallarında veresiye defterlerinde ihtiyaç sahiplerini bulup, tüm ücretini ödeyip, veresiye defterini sildirdiler.

TEKİRDAĞ'DA DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
Youtuber Emirhan Özhan'ın bakkala "Veresiye defterinde ihtiyaç sahibi var mı?" sorusu üzerine bakkalın "Bir tane var, kendisi kanser ameliyatı oldu, kızına karaciğer nakli gerekiyor, diğerlerine göre durumu pek iyi değil." cevabı duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu.

TEKİRDAĞ'DA İYİLİK AKIMI BAŞLATTILAR
Tekirdağ'ın köylerinde ihtiyaç sahiplerinin bakkal veresiye borçlarını ödeyen youtuber Emirhan Özhan bu iyilik akımının yayılıp büyümesini istediklerini belirterek, "Tekirdağ ve Kırklareli'nin köylerine gidip oradaki köy bakkallarında veresiye defterlerini sorduk. Borçlarını uzun süre ödeyemeyen mağdur vatandaşlarımızın borç listesini kapattık.

Kaynak:Gündem Tekirdağ

Yorumlar (0)