Kazıcı Yükleyicilerde En Çok Tercih Edilen Markalar

İçerik 27.04.2023, 10:05
Kazıcı Yükleyicilerde En Çok Tercih Edilen Markalar

Ön tarafında yükleyici olarak da adlandırılan bir kepçe ve arkasında bir arka aktör bulunduran ağır inşaat ekipmanına kazıcı yükleyici (beko loder) denir. Bu arka aktörler kepçe ve benzeri kazı işlemlerinde kullanılan aparatlar olabilmektedir. Beko loderler, dar mekanlarda, kanal açma işlemlerinde ve bunun gibi bir çok işlemde kullanılan kullanışlı makinelerdir. Bu makineler ile peyzaj işlemlerinden  arazi işlemlerine kadar bir çok farklı alandaki işlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilmeniz mümkündür.

Kazıcı yükleyicilerin avantajları;

  • Kazıcı yükleyiciler operatör dostudur.
  • Ataşmanların ayarı diğer bazı kepçe türlerine göre daha kolaydır, kolay sökülüp takılabilir.
  • Engebeli arazilerde yapıları sayesinde rahat hareket edebilirler.
  • Hendek kazmak, drenaj temeli atmak, boru döşemek gibi altyapı sistemi işleri için birebirdir.
  • Güvenlidir, tasarımında güvenlik olgusu esas alınmış ve buna dikkat edilmiştir.
  • Farklı arazi türlerinde faaliyet gösterebilir, çok yönlüdür.
  • Çeşitli ebatlarda bulunurlar, küçük ya da büyük neredeyse her arazi için uygun boyutta bir kazıcı yükleyici bulunabilir. Ancak çap olarak görece büyük işler için genellikle paletli ekskavatörlerin kullanıldığını da söylemeliyiz.
  • Birden fazla görev için kullanılabilmesi nedeniyle çok yönlü makinelerdir. Bu çok yönlülük özelliği sayesinde yol ve köprü inşaatları, şantiye işleri, engebeli arazilerdeki inşaat işleri ve tarım projelerinde kullanılabilir.

Birçok dünyaca ünlü marka kazıcı yükleyici üretmektedir. Bu markalar arasında CASE, JCB, KOMATSU gibi markalar sayılabileceği gibi en çok tercih edilenlerden biri de CATERPILLAR kazıcı yükleyicilerdir.

CATERPILLAR kazıcı yükleyiciler üstün kazma, kanal açma, geri doldurma ve malzeme taşıma kapasitesi sağlar. Genel ,inşaat, yıkım ve kazma, çevre düzenleme, asfalt kırma ve asfaltlama  da dahil olmak üzere birçok uygulamada kullanılabilir.

Kazıcı yükleyiciler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için www.machineryline.com.tr/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar (0)