Gazete Kritik Son Dakika Depremzedeler için 2 kişisel bakıma aracı gönderen Utku Gümrükçü'ye Malatya'dan teşekkür

Depremzedeler için 2 kişisel bakıma aracı gönderen Utku Gümrükçü'ye Malatya'dan teşekkür

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'dan depremzedeleri unutmayan Utku Gümrükçü'ye sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile teşekkür etti.  Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü Malatya'da depremden etkilenen yurttaşların kişisel bakımlarının yapılacağı 2 mobil kişisel bakım aracı gönderdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'dan depremzedeleri unutmayan Utku Gümrükçü'ye sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile teşekkür etti.

 Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü Malatya'da depremden etkilenen yurttaşların kişisel bakımlarının yapılacağı 2 mobil kişisel bakım aracı gönderdi.

Bu araçlarda saç, sakal bakımı ve banyo hizmeti sunuyor. Deprem bölgesinde en çok ihtiyaç olan ve bulaşıcı hastalıkları önünü kesmek için önemli olan bu hizmet İzmir Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü tarafından sağlandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili ile Malatya İl Başkanı Barış Yıldız mobil bakım aracını inceleyerek bilgi aldı.

Ağbaba inceleme sonrası Utku Gümrükçü'ye Malatya halkı adına teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *