Siirt ve Mardin'de 7 terörist etkisiz hale getirildi

Siirt ve Mardin'de Jandarma komando ve JÖH timlerince gerçekleştirilen 2 ayrı operasyonda toplam 7 terörist etkisiz hale getirildi.

GÜNÜN HABERLERİ 28.09.2019, 09:18
Siirt ve Mardin'de 7 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı, gece saatlerinde 2 ayrı ilde yapılan operasyonda toplam 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakanlık ilk olarak Siirt'in Eruh ilçesi kırsalında Jandarma Komando ve JÖH timlerince gerçekleştirilen hava destekli operasyonda, 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Açıklamada, "İç güvenlik operasyonları kapsamında Siirt'in Eruh ilçesi kırsalında,  İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Jandarma Komando ve JÖH timlerince gerçekleştirilen hava destekli operasyonda, 5 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir" denildi.

BİR DİĞER OPERASYON MARDİN'DE

Bakanlık, ilk açıklamanın hemen ardından bir açıklama daha yaparak Mardin'in Derik ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyonda, 2 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Açıklamada, "İç güvenlik operasyonları kapsamında; Mardin Derik kırsalında,  İl Jandarma Komutanlığı JÖH timlerince gerçekleştirilen operasyonda, 2 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)