"HEM SUÇLULAR HEM DE GÜÇLÜ"

31 Mart Yerel Seçimlerinin bitimi ile birlikte Üsküdar 2. Seçim Kurulu'nun oy toplama merkezi olan Bağlarbaşı Mesleki Teknik Lisesi Spor Salonu'nda, resmi görevi dışında içeri alınan AKP'li 100'e yakın şahıs tarafından az sayıdaki CHP görevlisi olan bizlere saldırıda bulunulmuş, bu saldırıda CHP Üsküdar Gençlik Kolu Başkanı Ahmet Sedat Epli birden fazla kez linç edilmeye çalışılmış, darp raporuyla da sabit olduğu üzere kafa bölgesi başta olmak üzere vücudunun her yerinde darp izlerine rastlanmış, yine GençliK Kollarından Ender Sinan Baran'ın kaşı cam bir cisimle yarılmış ayrıca İlçe Yöneticisi Esra Öztürk de vücudunun birçok yerinden darp edilmiştir.

GÜNÜN HABERLERİ 05.05.2019, 19:00 05.05.2019, 20:36
"HEM SUÇLULAR HEM DE GÜÇLÜ"

Grup şahsımın da bulunduğu yaklaşık 10 kişilik kitlemizi linç etmek istemiş, ekteki dilekçemizde belirtilen ayrıntılarda da görüldüğü üzere olaylar üzücü bir noktaya doğru evrilmiş, çok şükür ki 2. bir Madımak olayından kıl payı kurtulunmuştur.

TÜM OLAYLAR, DIŞARIDAN GELEN VE VERİ GİRİŞLERİNİ YAPMAK İÇİN GÖNDERİLDİĞİ SÖYLENEN, ŞÜPHELİ TAVIRLARI İLE HİLE YAPACAĞI VE VERİ GİRİŞLERİNDE USULSÜZLÜK YARATACAĞI BELLİ OLAN 2 KİŞİNİN, KURULUN ASIL MEMURLARININ YERİNE OTURMASINA DAİR İTİRAZLARIMIZ İLE BAŞLAMIŞ, YAŞANAN OLAYLAR GÖSTERMİŞTİR Kİ BU DURUM SALDIRGANLARIN İŞİNE GELMEMİŞTİR. 

Bu saldırıda birçok polis, AKP'li ve MHP'li grup tarafından darp edilmiş, Üsküdar Emniyet Müdür Yardımcısı olan kadın polis memuru dahi tekme tokat dövülmüştür.

Bu saldırı ile ilgili olarak polis kameralarında tüm hususlar sabitken, Savcılık ve kolluk tarafından arkadaşlarımızın yaralanması ve bizlere linç girişimi ile ilgili olarak herhangi bir soruşturma açılmamışken, tam tersi şahsım Av. Onur CİNGİL ve arkadaşlarımız CHP Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sedat EPLİ ve Ender Sinan BARAN hakkında soruşturma açılmıştır!!!

Yargının bu "şaşı bakışına" karşı tarafımıza yapılanların "örtbas edileceğini" anlamakla, "yargının bizlere kör baktığını" da görmüş olduk. Bu sebeple de, Cuma günü İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek tüm delillerle birlikte insanlık dışı bu saldırıyı yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunduk.

Faillerin tam olarak tespit edildiği görüntüler şu an için Savcılıktadır. Olayların kısa bir kesitine dair görüntüyü sizlere sunmakla, diğer görüntüleri ise soruşturmaya zarar gelmemesi için şimdilik sunmamaktayız.

Yorumlar (0)