Cübbeli Ahmet'ten masaj çıkışı: ''Kadının kadına dokunması da haram''

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, masaj yaptıran kadınlara uyarıda bulundu. Ünlü, Müslüman kadınların, Müslüman olmayan kadınların yanında göbeği ile diz kapağı arasını örtmesi gerektiğini belirterek, ''Masaj yapan kadın tamam. Göbeği ile diz kapağı arası kadının da kadına haramdır'' dedi.

GÜNÜN HABERLERİ 18.08.2022, 13:52
Cübbeli Ahmet'ten masaj çıkışı: ''Kadının kadına dokunması da haram''

Zaman zaman yaptığı açıklamalarda gündem olan Cübbeli Ahmet'ten yine çok konuşulacak ifadeler geldi. Haftalık olarak sohbet gerçekleştiren Cübbeli Ahmet, "Müslüman kadınların Müslüman olmayan kadınların yanında örtünmesi" gerektiğini savundu.

"GÖBEĞİ İLE DİZ KAPAĞI ARASINI KAPATMALI"
Otellerdeki spa hizmetlerine dikkat çeken Ünlü, "Kadın masaja gidiyor. Spa mı diyorlar? Spa mpa... İslami otele gidiyor orada masaj yaptırıyor. Masaj yapan kadın tamam. Göbeği ile diz kapağı arası kadının da kadına haramdır. O bölgeye kadar açtırmayacak, ellettirmeyecek" dedi.

"YANINDA ERKEK VARMIŞ GİBİ OTURACAK"
Ünlü, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu noktaya gelene kadar kadın ne? Endonezyalı. Dini ne? Budist. Budist kadının veyahut da Yahudi kadının veya Hıristiyan bir kadının masör bilmem ne gibi... Keyfi işleri konuşuyoruz. Bir zaruret meselesidir doktor bakabilir. Doktor avret yerine de bakar. Müslüman kadın Müslüman kadına ancak İslamın dışındaki bir dinden kadın aynı yabancı erkek hükmündedir. Kafire kadınların yanında da erkek varmış gibi oturacak."

Yorumlar (0)