CHP'li Hayri Türkyılmaz Halk TV'ye resti çekti!

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Halk Arenası'nın Mudanya'da yapılması önerisine karşı konuk hassasiyeti teklifi dikkate alınmayınca resti çekti.

GÜNÜN HABERLERİ 28.02.2018, 19:28 28.02.2018, 19:28
CHP'li Hayri Türkyılmaz Halk TV'ye resti çekti!

Bursa Mudanya Belediye Başkanı CHP'li Hayri Türkyılmaz, Halk TV'de yayınlanan Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası programının Mudanya'da yayınlanması konusunda gelen talebi konuk hassasiyeti kabul edilmeyince ret etti.

Halk TV yetkililerinin Mudanyada'da Halk Arenası yapılması için sundukları teklife karşılık  Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz konuklar konusunda hassasiyeti belirtti. Türkyılmaz'ın özellikle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yazıları ve açıklamaları ile hakarete varan söylemlerde bulunan kişilerin davet edilmemesini ifade etti. Bu konudaki tavırlarını dikkate almayacaklarını ifade ettiler. Bu durumun ardından Türkyılmaz program teklifini ret etti.


Türkyılmaz sosyal medya hesabından konu ile ilgili bir açıklamada bulundu. İşte o açıklama:

"Cuma akşamları yayınlanan malum program için Mudanya'da çekim talebi tarafıma iletildi. Konukları konusundaki hassasiyetimi belirtince bir daha Mudanya'ya gelmeyecekleri cevabını aldım. Kimse kusura bakmasın, Genel Başkanıma, partime ve partililerime Mudanya'dan küfür ettirmem."

 

 

 

 

HALK TV NEREYE GİDİYOR?

Halk Tv'nin yıllardır belli zamanlarda ortaya çıkan sorunlu yönetim anlayışı son 1 yılda zirve yaptı. CHP İstanbul İl Kongresi'nde Canan Kaftancıoğlu'nun konuşmasını sansürleyen;  Kaftancıoğlu'nun tweetlerini çımbızlayıp havuz medyasına bir bakıma servis eden ve CHP liderine yönelik hakarete varan yazıları ile  gündemde olan isimleri sürekli ekrana çıkarması ile yurttaşların tepkisine sebep olmuştu.

Yorumlar (0)