BAŞKAN AĞAÇ: GÜMÜŞHANE'DE BAKANLIK SKANDALI: AKP PROPAGANDASI YAPIYORLAR!

CHP Gümüşhane İl Başkanı Ağaç, Gümüşhane Aile ve Sosyal Hizmetler İl Başkanlığı'nın Gümüşhane'deki devlet memurlarına vatandaşın evini zorla ziyaret ettirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim mektubunu iletip, seçim çalışması gerçekleştirmeleriyle ilgili çarpıcı açıklamada bulundu.

GÜNÜN HABERLERİ 16.09.2022, 11:33
BAŞKAN AĞAÇ: GÜMÜŞHANE'DE BAKANLIK SKANDALI: AKP PROPAGANDASI YAPIYORLAR!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, Gümüşhane Aile ve Sosyal Hizmetler İl Başkanlığı'nın devlet memurlarını vatandaşın evine göndererek AKP için siyasi propaganda yaptırmasıyla ilgili eleştiride bulundu.

CHP Gümüşhane İl Başkanı Ağaç, Gümüşhane Aile ve Sosyal Hizmetler İl Başkanlığı'nın Gümüşhane'deki devlet memurlarına vatandaşın evini zorla ziyaret ettirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim mektubunu iletip, seçim çalışması gerçekleştirmeleriyle ilgili çarpıcı açıklamada bulundu. Hiçbir devlet kurumunun siyasi bir partiye bağlı kalmaması gerektiğini belirten Başkan Ağaç;' Yine AKP, yine skandal bir haber. Gümüşhane Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli devlet memurlarını ev ev dolaştırıp; Cumhurbaşkanının(AKP Genel Başkanının) mektubunu ve selamını getirdik diyerek siyasi çalışma yaptırıyorlar. Bu kabul edilemez bir ayıptır. Bu tükenmişliktir. Anlaşılan o ki AKP üye bulamıyor bu sebepten dolayı da devlet memurlarını zorla partisinin propagandasını yaptırtıyor. Az kaldı. Saltanatları bitecek. Bizler gelince devlet memurları hakettiği değeri görecek, bunu yapanlar hesap verecek."şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)