ZEYNEP ALTIOK'TAN O TWEETE SERT TEPKİ:SADECE AKP'YE YARAR...

CHP'de 16 Temmuz'da olağanüstü kurultay talebiyle başlayan imza toplama süreci bugün 17.30'da tamamlandı. Birçok isim bu süreçte yaptıkları yorumlar ile CHP'ye dizayn etmeye kalkıştılar. Bu kişilerden biri olan eski İyi Partili Ruhat Mengi'ye CHP'li Zeynep Altıok'tan sert tepki geldi.

GÜNDEM 30.07.2018, 20:31 30.07.2018, 20:31
ZEYNEP ALTIOK'TAN O TWEETE SERT TEPKİ:SADECE AKP'YE YARAR...

CHP’de 16 Temmuz’da olağanüstü kurultay talebiyle başlatılan imza toplama süreci saat 17.30’da sona erdi. İmza sürecinin bitmesine saatler kala İyi Parti eski üyesi Ruhat Mengi'nin attığı tweet ise CHP'nin nasıl ve kimler tarafından ayrıştırılmaya çalıştığını gözler önüne serdi.

İyi Parti eski Üyesi Ruhat Mengi'nin paylaştığı, "CHP'de olaganustu kurultay icin imza vermis olan Alevi delegelere imzaları baskiyla geri çektiriliyormuş.Bu şekilde "uzatmalari oynayarak" ve partisinde değisimi onleyerek koltukta kalmanin başariyla ilgisi olamaz. Ancak "yozlaşma"nın artmasini saglar." tweetine CHP İzmir eski Milletvekili Zeynep Altıok'tan sert tepki geldi.

 

ALTIOK:BU YAFTALAR ÜZERİNDEN SİYASET DİZAYNININ KİMSEYE FAYDASI YOK

 CHP İzmir eski Milletvekili Zeynep Altıok, Ruhat Mengi'nin bu tweetine sert yanıt verdi. Altıok, Mengi'nin sözlerine " Sunni olup imza verenleri önemsemiyor mu bu baskı yapanlar? Ya da Alevilere ‘imza verin’ çağrısı yapılmıyor mu? Bu nasıl bir tanım ve ayrım? Bu yaftalar ve tabular üzerinden siyaset dizaynının kimseye faydası yok. Sadece Akp’ye yarar!" şekilde yanıt verdi.

Yorumlar (0)