Yılın en iyi çıkış yapan eğitim kurumu: Girne Koleji!

“Dünyanın kapıları sana açık” diyerek binlerce öğrencinin başarı yolculuğuna eşlik eden Girne Koleji Yılın En İyi Çıkış Yapan Eğitim Kurumu seçildi.

GÜNDEM 02.11.2020, 21:30 02.11.2020, 21:34
Yılın en iyi çıkış yapan eğitim kurumu: Girne Koleji!

Artı eğitim dergisi ve egitimtercihi.com ‘un bu yıl 7.’sini düzenledikleri Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri 24 Ekim’de Hilton Bomonti Hotel’de gerçekleştirilen Gala’da sahiplerini buldu.

Kurulduğu ilk yıl itibariyle anaokulundan liseye 7 kampüsüyle binlerce öğrencinin başarı yolculuğuna eşlik etmeyi başaran Girne Koleji  Yılın En İyi Çıkış Yapan Eğitim Kurumu ödülünü almaya hak kazandı.

Ödül töreninde Girne Kolejinin başarı kimliğini katılımcılarla paylaşan Girne Koleji CEO’su Dilek Cambazoğlu, Girne Amerikan Üniversitesinin global vizyonu ve başarı kültürüyle yeni dünya insanının okulu olarak kurulan Girne Koleji’nin, Dünya Kimliğinde Mezuniyet Vizyonuyla yapılandırdığı Eğitim Çerçevesi ile eğitim yönetiminin gerekliliklerine yenilikçi,  nitelikli ve global standartlarda bir tanımlama kazandırdığını belirtti.

Eğitim ekosisteminde yer alan herkese “Dünyanın Kapıları Sana Açık” sözüyle seslenen, deneyimi ve güveni Girne markasında buluşturarak Girne Kolejinin kuruluş felsefesini anlatan Sn. Cambazoğlu, 2020 itibariyle İstanbul'un ve Türkiye'nin önemli lokasyonlarında eğitim-öğretim faaliyetlerine başlamış olmanın sorumluluğunun altını çizerek eğitimde yeni normalin standartlarına dair vizyoner çalışmaların da Eğitimde Yılın İyi Çıkış Yapan Eğitim Kurumu ödülüne temel oluşturduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)