TUNCAY ÖZKAN'DAN AKP'Lİ İSME YANIT:İSPAT EDEMEYEN NAMERTTİR,BÜHTANDIR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, AKP'li Karşıyaka Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran'ın kendisine yönelik iddialara, "ispat edemeyen namert ve bühtandır" yanıtını verdi.

GÜNDEM 03.01.2020, 21:59 03.01.2020, 22:29
TUNCAY ÖZKAN'DAN AKP'Lİ İSME YANIT:İSPAT EDEMEYEN NAMERTTİR,BÜHTANDIR

AKP'li Karşıyaka Belediye Meclisi Ahmet Uğur Baran, Karşıyaka Belediyesi'nin asansör firmasının yetkisinin iptali nedeni ile firmanın dava açtığını ifade etti. Baran, "firmanın olası tazminatını Karşıyaka Belediyesi ve dolayısıyla Karşıyaka halkı mı ödeyecektir? Yoksa bu bedeli Sayın Cemil Tugay, şahsi bütçesinden mi karşılayacaktır? Böyle olması durumunda borca CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan da ortak olacak mıdır?" ifadelerini kullandı.
Bu ifadelerle AKP'li Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran'ın, Karşıyaka'daki asansör iddialarını dolaylı olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ile ilişkilendirdi.

Gazetekritik'in ulaştığı CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, AKP'li meclis üyelerinin bu ifadelerini sert ve net bir dille yanıt verdi.


CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, şu açıklamayı yaptı:


İŞLERİ GÜÇLERİ RANT
"AKP'li Meclis Üyesinin bu iftiraları me yanarken saçını tarayanlara beniyor.Dünya kavruşmuş.3. Dünya savaşı mı çıkacak derken AKP'lilerin işleri güçleri rant.Benim herhan gibi bir asansör şirketim yok, ortaklığımda yok.Benim bir asansör şirketim olduğunu iddia edenler ispat etsinler. İspat edemeyenler namerttir, bühtândır.Hodri meydan!"


HANGİ ASANSÖR FİRMASININ KOMİSYONCULUĞUNU YAPIYOR BEN BİLMEM
"Karşıyaka Meclis Üyesi hangi asansör şirketinin komisyonculuğunu yapıyorsa ben bilmem.Benim bildiğim bir asansör şirketide yok. Karşıyaka'da hangi asansör firması var takipte etmem. Anladığım kadarıyla AKP'li Baran bu işlerden epey rant elde ediyor.Bir isteği varsa belediyeye başvursun. İçerden takibini yapar. İşi kolaya çıkar."


AKP'LİLERİN VESAYETİ PARAYADIR
"Yem boruları kesildiği, düzenleri bozulduğu için bağırıyorlar. Onların vesayeti parayadır. Bizim kimseye vesayetimiz yoktur. Biz para dahil hiç bir gücün vesayeti altına girmeyiz."

Yorumlar (0)