Tuna Arman'dan dikkat çeken paylaşım:Tarikat şeyhlerinin Akut köpekleri kadar faydası yok

Oyuncu Tuna Arman, Facebook hesabından yaptığı “Binlerce tarikat şeyhinin bu ülkeye bir akut köpeği kadar faydası yok” paylaşımı çok konuşuldu.

GÜNDEM 28.01.2020, 11:57 28.01.2020, 13:32
Tuna Arman'dan dikkat çeken paylaşım:Tarikat şeyhlerinin Akut köpekleri kadar faydası yok

Elazığ’daki depremin ardından tüm Türkiye depremzedelere yardım için seferber oldu. Elazığ'da 37 ve Malatya'da 4 olmak üzere 41 kişinin hayatını kaybettiği acı olayda, arama kurtarma ekibi AKUT'un desteği herkesin takdirini kazandı.

Sevilen oyuncu Tuna Arman ise AKUT'u destekleyen mesajını Facebook hesabından yayınlandı. Mesajında, 'Binlerce tarikat şeyhinin bu ülkeye bir akut köpeği kadar faydası yok' sözleri,  sosyal medyada olay oldu.

Tuna Arman Kimdir ?

Tuna Arman (d. 22 Mart 1969, İstanbul) Türk tiyatro, dizi oyuncusu ve televizyon sunucusu.

1980 yılında AÇOK adlı grupta tiyatroya başladı. 1982 yılında TES Şan Tiyatrosu kursuna gitti. 1984’te İstanbul Belediye Tiyatrosu'na devam etti. 1985’te ilk tiyatrosunu Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde Kızıldereliler adlı oyunda oynadı. Sadri Alışık Tiyatrosu, Abdullah Şahin Tiyatrosu, Deve Kuşu Kabare tiyatrolarında oynadı. Günümüzde Asuman Dabak Tiyatrosu'nda oynamaktadır.

2011 yılında engelli hayvanların varlığına dikkat çekmek amacıyla, radyo programcısı ve hayvan hakları aktivisti Tolga Öztorun ve fotoğrafçı Ateş Kantürk ile birlikte "Farkında mısın?" projesini gerçekleştirdi. Projede engelli bir hayvanla fotoğraflanan her ünlü, makyaj veya fotoğraf müdahalesiyle engelli gösteriliyor.

Yorumlar (0)