Sinan Ogan, Atatürk'e hakaret eden yandaş için Cumhuriyet Savcılarını göreve çağırdı

Cumhuriyet'in 96. yılının kutlandığı 29 Ekim günü twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Fatih Tezcan'a bir tepki'de Sinan Ogan'dan geldi.

GÜNDEM 30.10.2019, 09:27 30.10.2019, 10:08
Sinan Ogan, Atatürk'e hakaret eden yandaş için Cumhuriyet Savcılarını göreve çağırdı


Kendini "Kemalizm ile savaşamaya devam edeceğim" şeklinde adlandıran AKP iktidarına yakın isimlerden Fatih Tezcan  Resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşım Türkiye Cumhuriyeti yurttaşları tarafından büyük tepki ile karşılandı.


Fatih Tezcan, yine iktidar yanlısı Yeni Şafak gazetesinin Cumhuriyet kutlamının yer aldığı Turkcell reklamına atıfta bulunarak yaptığı paylaşımında,  "'Cumhuriyet’i getiriyorum' yalanıyla başa geçtikten sonra Devlet ve Millet düşmanlarına verdiği sözlerin gereği olarak 15 sene Cumhur’dan kaçan,Millet’in Egemenliği’nden rakı bardaklarına sığınan bir İslâm Düşmanını,3 kuruş için tepenize oturtmaya değer miydi... @yenisafak" ifadelerini kullandı

SİNAN OGAN'DAN CUMHURİYET SAVCILARINA ÇAĞRI!
Cumhuriyet'in kurucusu  Atatürk'e üstü kapalı hakaret eden Fatih Tezcan'a en sert tepkilerden birini de Sinan Ogan verdi.


Iğdır eski Milletvekili Sinan Ogan resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada Cumhuriyet Savcılarını göreve çağırdı.

Ogan, Fatih Tezcan'ın tweetini alıntı yaparak "Bu hadsize bu ülkede hukukun, adaletin olduğunu hatırlatacak namuslu bir Cumhuriyet Savcısı yok mu?Bu ülkenin kurucu değerlerine hakaret suç değil midir?" paylaşımda bulundu.

Yorumlar (0)