Sevda Noyan, Barış Atay'ı da tehdit etmiş!

Yaptığı açıklama ile gündeme oturan Erdoğan hayranı Sevda Noyan'ın Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Barış Atay'ı da tehdit ettiği ortaya çıktı.

GÜNDEM 09.05.2020, 02:55
Sevda Noyan, Barış Atay'ı da tehdit etmiş!

AKP yandaşı Ülke TV kanalında Esra Elönü'nün Arafta Sorular programına katılan Sevda Noyan, canlı yayında muhalifleri ve komşularını ölümle tehdit etti.

BİZİM AİLE 50 KİŞİ GÖTÜRÜR
Sevda Noyan 15 Temmuz'da kimseyi öldüremedikleri için heveslerinin kursağında kaldığını ima ederek şunları söyledi:
"15 Temmuz kursağımızda kaldı, vallahi yapamadık istediklerimizi. Birazcık şeye denk geldik... Boş bulunduk. Yanlış anlaşılmasın doğru anlaşılsın. Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür. Maddi ve manevi olarak çok donanımlıyız. Biz liderimizin yanındayız... Ve asla yedirmeyiz bu ülkede... Onun için ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede var hâlâ 3-5 (komşu), benim listem hazır."


ESRA ELÖNÜ HAYVAN BENZETMESİYLE ÖLÜM TEHDİDİNE DESTEK
Öte yandan programın moderatörü Esra Elönü de Sevda Noyan'ın skandal tehdidini "Dört ayaklarını denk alsınlar" diyerek desteldi

Sevda Noyan 20 Kasım 2019 tarihinde Barış Atay'ın Gezi Parkı Direnişi ile ilgili Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmasını alıntılayarak "Gezi de sessiz kalanları mumla ararsınız" yazdığı ortaya çıktı.

Sevda Noyan'ın Gezi Parkı Direnişi üzerinden TİP Milletvekili Barış Atay'ı tehdit ettiği mesajı şöyle:

"SİZLERDE GEZİ DE SESSİZ KALANLARI MUMLA ARARSINIZ BUNU İYİ BİLİN ..ZATEN 15 TEMMUZUN ÖFKESİ HSLA BURNUMUZDA YAZIK OLUR HEPİNİZE !!!"

İşte o tweet:

Yorumlar (0)