banner773

"Selahattin Bütün Olanlardan Dolayı Çok Öfkeli ve Üzgündü"

Selahattin Demirtaş'ın ailesini taşıyan minibüs dün cezaevine görüşe giderken kaza geçirmiş, Demirtaş'ın 9 yakını yaralanmıştı. Başak Demirtaş, cezaevinde eşini ziyaret ettikten sonra Twitter hesabında şöyle yazdı: Selahattin ile dün görüştük. Bütün olanlardan dolayı çok öfkeli ve üzgündü. Her şeye rağmen dışarıya umut ve moral yüklü selamlarını gönderdi."

GÜNDEM 07.12.2019, 14:56
"Selahattin Bütün Olanlardan Dolayı Çok Öfkeli ve Üzgündü"

Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın ailesi dün cezaevine ziyarete giderken trafik kazası geçirdi. Çorlu yakınlarındaki kazada, Demirtaş’ın babası Tahir (73),  annesi Sadiye Demirtaş (67), kız kardeşi Şadiye Buluttekin (37), kayınbiraderleri Mehmet ve Süleyman Akkaya, eniştesi Fesih Türkmen ile Rami Türkmen, Tahir Elçi Yalğı ve Özkan Yalğı yaralanmıştı.

Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş dün Twitter hesabından şu mesajları paylaştı:
“Selahattin ile dün görüştük. Bütün olanlardan dolayı çok öfkeli ve üzgündü. Her şeye rağmen dışarıya umut ve moral yüklü selamlarını gönderdi.”
“Binlerce ailenin kilometrelerce uzaklıktaki cezaevlerinde olan yakınlarını ziyaret edecek imkanı yok. Yıllardır çocuklarını göremeyen yaşlı anne babalar var. Bu yol eziyetinin son bulması için siyasetçilerin ve tüm kamuoyunun duyarlı olmasını bekliyoruz.”

Yorumlar (0)