Şehit ve gazi yakınları belediyeye sitem etti!

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nin Afyonkarahisar şubesi tarafından 10 yıldır dernek adına bastırılan takvimin bu sene AKP'li belediye tarafından bastırılmasına, şehit ve gazi yakınları tepki gösterdi.

GÜNDEM 29.01.2020, 17:23
Şehit ve gazi yakınları belediyeye sitem etti!

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube’sinin yaklaşık 10 yıldır hazırlayıp bastırdığı ‘Şehitler Takvimi’nin bu yıl Afyonkarahisar Belediyesi’nin kendi adıyla bastırıp dağıtılmasına şehit ve gazi yakınları tepki gösterdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve dernek üyeleri Afyonkarahisar Belediye binasının önüne siyah çelek bırakarak protesto etti.

Şube Başkanı Kumartaşlı açıklamasında, “Devletin birimi olan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nü de yanlarına alarak onlarda bu yalana ortak olmuştur. Sayın Cumhurbaşkanım ben size Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Yasin Evcin’i şikayet ediyorum.

Afyonkarahisar belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i şikayet ediyorum. Emek hırsızlığı yaptılar. Şehitlerimizi siyasete alet ettiler. Diyorlar ki, 365 gün çok çalıştık şehitler takvimi hazırladık diyorlar. Onlar yapmadı. Dernek olarak biz yaptık.''dedi.

Yorumlar (0)