Gazete Kritik Gündem Sedat Peker'e ödül verilen gecenin sponsoru CHP'li Beşiktaş Belediyesi

Sedat Peker'e ödül verilen gecenin sponsoru CHP'li Beşiktaş Belediyesi

CHP'li Beşiktaş Belediyesi'nin sponsor olduğu bir gecede, organize suç lideri Sedat Peker'e "En Hayırsever İş Adamı" ödülü verilmesi büyük tartışma yarattı. Peker'in geçmişteki tehditleri, ödül törenini sosyal medyada gündem haline getirdi.

Sedat Peker'e ödül verilen gecenin sponsoru CHP'li Beşiktaş Belediyesi

İlerihaber'den Merve Yıldırım'ın haberine göre, “Oluk oluk kan akıtacağız” şeklindeki alenen suç teşkil eden tehditleriyle bilinen organize suç örgütü lideri Sedat Peker’e ‘En Hayırsever İş Adamı’ ödülü verilen gecenin sponsorunun CHP’li Beşiktaş Belediyesi olduğu ortaya çıktı.

Çatışmalı ortamın durması için bir bildiri yayınlayarak barış çağrısı yapan Barış Akademisyenleri için "kanlarında duş alacağım” diyen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı başkanlığa taşıyacak 16 Nisan Anayasa Referandumu’nda ‘Hayır’ oyu kullanacak olanları tehdit eden mafya lideri Peker’in Milliyet gazetesi tarafından "En Hayırsever İş Adamı” seçilmesi, ödül töreninin yapıldığı dün akşamdan beri sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Suç örgütü liderine ödül verilmesi büyük tepki topladı.

Milliyet gazetesi mafya lideri Sedat Peker'i 'En hayırsever iş adamı' seçti

Çete lideri Peker’e ödül verilen geceye ilişkin en dikkat çekici noktalardan biri ise gecenin sponsorunun CHP’li Beşiktaş Belediyesi’nin olması oldu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız