Sahte takipçileri ortaya çıktı trolleri gazeteciye saldırdı

Yaman’ın sahte hesapları gazeteci Atlas’ı tehdit etti.

GÜNDEM 03.03.2017, 10:50 03.03.2017, 10:50
Sahte takipçileri ortaya çıktı trolleri gazeteciye saldırdı

Birgün’de yer alan habere göre,  Ankara’da reklam panolarına “Ankaralılar evet diyor” afişi astıran Ankaralılar Derneği Genel Başkanı Hilmi Yaman’a tepki yağdı. Yaman’ın astığı afişlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Ankaralılar, afişlerin kaldırılmasını istedi.

 

"Ankaralılara yalancılık yakışmaz"

 

Yaman’a tepki gösteren gazeteci Bülent Atlas, Yaman’ın 100 binden fazla takipçisinin “sahte hesap” olduğunu tespit etti. Atlas, Yaman’a yönelik, “Ankaralılar evet diyor diye ilan vermek için Ankaralılardan izin aldınız mı? Bana sormadınız misal. Bu hakkı nereden aldınız? Adında Ankara geçen bir derneğe başkan olun, sizi destekleyen belediye başkanından bilboardları alıp böyle ilan verin. Ne güzel. Verdiğiniz ilan gibi takipçi sayınız da yalan. Ankaralılara yalancılık yakışmaz. Bu ilanı veren derneğin başkanı Hilmi Yaman'ın 105 bin görünen takipçisinin 100 bini de yalan. İlan gibi” ifadelerini kullandı.

 

Sahte hesaplar tehdit etti

 

Atlas’ı bu tespitlerinin ardından engelleyen Yaman’ın sahte takipçi sayısı ise hızla artmaya devam etti. Yaman’ın Atlas’ı engellemesinin ardından, gerçek ismini kullanmayan bazı hesapların, gazeteci Atlas’ı tehdit ettiği de görüldü.

 

Yorumlar (0)