RTÜK Üyesi Okan Konuralp:Kurtarılmayı bekleyerek ölenlerin ve yakınlarının yaşadığı çaresizliği hiçbir ceza unutturamaz!

RTÜK, geçen hafta gündeme gelen “deprem yayınlarına ceza” için toplanıyor. Tele 1 ve Halk TV’nin ikişer, FOX TV ve Habertürk’ün birer dosyasını görüşecek kurulun, kanallara çeşitli cezalar gelmesi bekleniyor.

GÜNDEM 21.02.2023, 15:46 21.02.2023, 15:53
RTÜK Üyesi Okan Konuralp:Kurtarılmayı bekleyerek ölenlerin ve yakınlarının yaşadığı çaresizliği hiçbir ceza unutturamaz!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yarın televizyon kanallarındaki yayın ihlali iddialarını görüşmek üzere toplanıyor. Yandaş kanallarda yaşananları gündeme almayan kurul, Halk TV, FOX TV, Tele 1 ve Habertürk’e ceza için bir araya gelecek.

RTÜK'ün gazeteci kökenli Üyesi Okan Konuralp, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kurtarılmayı bekleyerek ölenlerin ve yakınlarının yaşadığı çaresizliği hiçbir ceza unutturamaz!" paylaşımda bulundu.

İşte Konuralp'in o paylaşımı:

RTÜK, deprem yayınları nedeniyle “TELE1,HalkTv,FOX,Habertürk’e ceza” gündemiyle yarın toplanacak. Oysa onbinlerce vatandaşımızın ölümüne sadece deprem değil, liyakatsizlik ve kibir de neden oldu! Ve olası cezalarla sorumlusu oldukları hakikatı saklayabileceklerini sanıyorlar.

Kurtarılmayı bekleyerek ölenlerin ve yakınlarının yaşadığı çaresizliği hiçbir ceza unutturamaz! Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın; yıkılmış şehirlerin, ebeveynsiz kalmış çocukların, yurtsuzlaşmış milyonların önümüze koyduğu hakikati hiçbir ceza gizleyemez!

Yorumlar (0)