Okan Konuralp'ten 4. yıldönümünde 'Adalet Yürüyüşü' mesajı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü’nün üzerinden dört yıl geçti. RTÜK Üyesi Okan Konuralp sosyal medya hesabından ''Adalet için yürüdü, herkes için ve her alanda adalet için...Ankara’dan İstanbul’a; Haziran’dan Temmuz’a... Adalet Yürüyüşü 4’üncü yaşında...Kutlu Olsun..'' mesajını paylaştı.

GÜNDEM 15.06.2021, 09:25 15.06.2021, 09:44
Okan Konuralp'ten 4. yıldönümünde 'Adalet Yürüyüşü' mesajı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun öncülüğünde, partinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu‘nun tutuklanmasına tepki olarak başlatılan Adalet Yürüyüşü’nün üzerinden 4 yıl geçti.

RTÜK Üyesi Okan Konuralp Adalet Yürüyüşü’nün 4. yıldönümünde ''...Adalet için yürüdü, herkes için ve her alanda adalet için...Ankara’dan İstanbul’a; Haziran’dan Temmuz’a... Sayın Kılıçdaroğlu’nun epik demokrasi mücadelesinin önemli bir aşaması olan Adalet Yürüyüşü 4’üncü yaşında...Kutlu Olsun...'' mesajını paylaştı.

NE OLMUŞTU?

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırılması parti yönetiminde sert tepkiye karşılanmıştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Berberoğlu'nun tutuklanmasından bir gün sonra "Bıçak kemiğe dayandı artık yeter. Adaletin olmadığı ülkede barış olmaz" diyerek Ankara Güvenpark'tan İstanbul'a “Adalet Yürüyüşü” başlatmıştı. Kılıçdaroğlu’nun 15 Haziran 2017’de başlattığı yürüyüş, 24 gün sürmüştü. Kılıçdaroğlu, “hak, hukuk, adalet” sloganıyla 432 kilometre yürümüştü.

Yorumlar (0)