Ocaktan: Bahçeli Koruma Altında

MHP'de yaşananlar ile ilgili değerlendirmelerinde Ocaktan, "Bahçeli'nin koruma altında olduğunu" yazdı.

GÜNDEM 07.07.2016, 14:49 07.07.2016, 14:49
Ocaktan: Bahçeli Koruma Altında

 

 

"MHP’nin ‘mahkemeler partisi’ haline dönüşmesi bile başlı başına Devlet Bahçeli adına maalesef hüzün vericidir. Çünkü tabanın iradesine direnen Bahçeli partisinin Ankara-Gemerek-Tosya hattında mahkeme kapısına düşmesini sağlamış ve koltuğunu kurtarmak için bu dramatik tabloyu sadece seyretmiştir." diyen Karar Yazarı Mehmet Ocaktan, "Bu Suni Teneffüs MHP'yi Sandıktan Çıkarmaya Yetmez" başlıklı yazısında dikkat çeken tespitlerde bulundu.

İşte, Ocaktan'ın Karar Gazetesi'ndeki analizinin ilgili bölümleri:

MHP ile ilgili kim ne hesap yapıyor bilemeyiz ama, anlaşıldığı kadarıyla Bahçeli koruma altındadır ve gidişine asla izin verilmeyecektir.

***

Ancak unutulmamalı ki taban iradesinin yok sayıldığı, adalet duygusunun zedelenerek hayata geçirildiği hiçbir plan MHP için hayırlı bir sonuç üretmeyecektir. Bugün itibariyle adalet ertelenebilir, taban iradesi zapturapt altına alınabilir, ama sandık iradesi asla... Kimse yanlış hesap yapmamalı, bu gidişat MHP’yi baraj altında bırakır. Elbette seçime daha çok var, yarının neler getireceğini bilemeyiz. Ama bildiğimiz bir şey var, eğer Bahçeli bu hızla tabanını küstürmeye, umutlarını kırmaya devam ederse insanlar neden MHP’ye oy versinler ki...

Yorumlar (0)