Müsavat Dervişoğlu, “İzmirliler bize umut ve güç veriyor”

TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, seçim bölgesindeki saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Dervişoğlu, “AKP artık son günlerini yaşıyor. İzmirliler bize umut ve güç veriyor” dedi.

GÜNDEM 30.04.2023, 10:05
Müsavat Dervişoğlu, “İzmirliler bize umut ve güç veriyor”

TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir birinci bölge milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, Gaziemir’de muhtarları ziyaret etti, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile bir araya geldi. Esnafın derdini de dinleyen Dervişoğlu, Toros’ta seçim ofisinin açılışını da gerçekleştirdi.

 

EN BÜYÜK TOKADI İZMİRLİLER VURACAK 

“Allah izin verecek göreceksiniz 15 Mayıs sabahı Türkiye bambaşka bir şekilde uyanacak” diyen İYİ Partili Dervişoğlu, “İzmirliler bize gerçekten umut ve güç veriyor. Türkiye 15 Mayıs’a umutla, huzurla, demokrasi ile uyanacak. Herkese mücadelenin nasıl verildiğini ve zaferin nasıl kazanıldığını göstereceğiz. Tüm adaylarımızla, teşkilatımızla sahadayız. Terimizi akıtıyoruz. İzmir halkı kararını vermiş durumda. AKP'ye en büyük tokadı İzmirliler vuracak. Şimdiye kadar halinden memnun olan bir tane esnaf göremedik. Esnafımız çok zor durumda. Aynı şekilde vatandaşımız zor durumda. Vatandaş geçinemiyor. Hayat pahalılığı almış başını gitmiş. Az kaldı. 15 gün sonra her şey bambaşka olacak” dedi.

 

TRAFOYA KEDİ FALAN GİREMEYECEK!

Dervişoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Bu seçime hiçbir ayrıntıyı kaçırmadan hazırlanıyoruz, vatandaşlarımız müsterih olsun. Hiçbir endişeye de mahal yok. Vatandaşın kullandığı oy bizim namusumuzdur. O oyun sonuna kadar takipçisi olacağız. Sanığa atılacak, sandıktan sayılacak, ilçe seçim kuruluna gidecek, il seçim kuruluna gidip birleştirme tutanakları tanzim edilecek, bu tutanaklar elimizdeki sistemle karşılıklı olarak mukayese edilecek. Yüksek Seçim Kuruluna gelecek birleştirme tutanakları orada da işi takip edeceğiz. Bazı trafolara kedi falan kaçmayacak! Seçim sonuçlarından herkesten önce bizim haberimiz olacak. Alternatifli sistemler oluşturuyoruz. Bunu endişeleri ortadan kaldırabilmek için yapıyoruz. Vatandaşın kullandığı oy namusumuzdur, sonuna kadar bekçisi olacağız. Bir tek oyu bile zayi ettirmeyeceğiz” 

Yorumlar (0)