Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: İHA'lara ve SİHA'lara çomak sokuyor

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenerek, "Kılıçdaroğlu, Amerikalılarla görüşmüş, İHA'lar ve SİHA'lara çomak sokuyor" dedi.

GÜNDEM 29.04.2023, 18:04
Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: İHA'lara ve SİHA'lara çomak sokuyor

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

İnce, Balıkesir'de Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda halka hitabında, "Kılıçdaroğlu, Amerikalılarla görüşmüş, İHA'lar ve SİHA'lara çomak sokuyor. Bakın, Balıkesir'de Ali Hikmet Paşa Meydanı'ndan Türk milletine söz veriyorum. İHA'lar, SİHA'lar konusunda Türkiye başarılıdır. Erdoğan'ın damadıymış, umurumda değil. Destekleyeceğim, destekleyeceğim, destekleyeceğim" dedi.

İnce, şöyle devam etti: "Türkiye, Azerbaycan'a yardım etti. Bir CHP'li milletvekili çıktı, 'Ne işimiz var Azerbaycan'da?' dedi. Ben yine Balıkesir'den sesleniyorum. Beni cumhurbaşkanı seçerseniz, Azerbaycan'a yardım edeceğiz. Beni cumhurbaşkanı seçerseniz 'Mavi Vatan'ı savunacağım."

"Türk askerinin Libya'da olmasını önemsiyorum" diyen İnce, "Akdeniz'de gaz var, o gazdan pay almamız lazım. Ben CHP gibi düşünmüyorum. Libya tezkeresine 'evet' diyorum. Biz üçüncü yoluz, ne sağdan ne soldan, Atatürk'ün yolundan" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)