Muharrem İnce 'adaylıktan çekilme' tartışmalarına son noktayı koydu!

Aday olmasının ardından eleştirilerin ve tepkilerin odağı haline gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, adaylıktan çekilmeyeceğini duyurdu.

GÜNDEM 04.04.2023, 10:48
Muharrem İnce 'adaylıktan çekilme' tartışmalarına son noktayı koydu!

14 Mayıs'taki cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, kendisine yöneltilen tüm eleştiri ve tepkilere karşın, adaylıktan çekilmeyeceğini duyurdu.

İnce Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanı adaylığı söz konusuyken, 'aday olamaz' dediler. 100 bin imza toplanırken, 'toplayamaz' dediler. Şimdi adaylar netleşmiş, kesin adaylar açıklanmış, kuralar çekilmiş, pusulalar basılmış, 'çekilir mi' diyorlar. Seçeneksiz bırakarak seçim kazanma dönemi bitti. Bu yorumları, bu beklentileri bırakın, işimize bakalım. Biz bu seçimi alacağız. Biz bu Erdoğan'ı göndereceğiz."

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Cumhurbaşkanı adaylığı söz konusuyken, &#39;aday olamaz&#39; dediler. 100 bin imza toplanırken, &#39;toplayamaz&#39; dediler. Şimdi adaylar netleşmiş, kesin adaylar açıklanmış, kuralar çekilmiş, pusulalar basılmış, &#39;çekilir mi&#39; diyorlar. Seçeneksiz bırakarak seçim kazanma dönemi bitti. Bu…</p>&mdash; Muharrem İNCE (@vekilince) <a href="https://twitter.com/vekilince/status/1643154585253470208?ref_src=twsrc%5Etfw">April 4, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Yorumlar (0)