‘Misafirin Yanında Oturmadın’ Diye Karısını Yakan Cani, 1 Ay Uzaklaştırma Aldı

Karabük'te 17 yıldır koca şiddeti gören kadın misafirin yanında oturmadığı gerekçesiyle eşi tarafından kaynar su ile haşlandı. Cani koca savcılık kararı ile 1 ay evden uzaklaştırma alırken, madur kadın 8 yaşındaki oğlu ile birlikte annesine sığındı.

GÜNDEM 02.01.2020, 13:45
‘Misafirin Yanında Oturmadın’ Diye Karısını Yakan Cani, 1 Ay Uzaklaştırma Aldı

Karabük'te 17 yıllık eşi tarafından sürekli şiddet gören ve son olarak kaynar su ile vücudunun belli bölgeleri haşlanan Gülten A. (41) yaşadıklarına dayanamayıp annesinin evine sığınıp savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Biri 15, diğeri 8 yaşındaki 2 erkek çocuğu olan anne Gülten A., eşi İsmail A. tarafından sürekli şiddete maruz kalıyordu. Eşi  tarafından sürekli dövülerek şiddet gören ve yaşadıklarını yakınlarına farklı nedenlerle anlatarak kapatmaya çalışan 41 yaşındaki Gülten A. son olarak 15 gün önce kaynar su ile haşlanınca aile yakınlarının destekleri ile savcılığa müracaat etti.

Eşini kaynar su ile haşlayan İsmail A., savcılık kararı ile 1 ay evden uzaklaştırma alırken, Gülten A. ise 8 yaşındaki oğlu ile birlikte annesinin evine sığındı.

SAVCILIK 1 AY EVDEN UZAKLAŞTIRMA CAZASI VERDİ

Mutfakta süt kaynattığını ve bu sırada alt komşusunun misafirliğe geldiğini anlatan Gülten A. “Eşim misafirin yanında oturmadının diye ocakta kaynayan çaydanlığı alıp 8 yaşındaki çocuğumun gözü önünde üzerime fırlattı” dedi.

Yorumlar (0)