banner773

Millet İttifakı büyük İzmir mitinginde buluşacak

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve ittifakı oluşturan partilerin liderler 30 Nisan’da Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak mitingde İzmirlilerle buluşacak.

GÜNDEM 25.04.2023, 11:51
Millet İttifakı büyük İzmir mitinginde buluşacak

Millet İttifakı’nı oluşturan partilerin genel başkanları 14 Mayıs’ta yapılacak seçim çalışmaları kapsamında İzmir mitinginde bir araya gelecek. Millet İttifakı’nın İzmir mitingi, 30 Nisan Pazar günü Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra mitinge, Millet İttifakı liderleri İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katılacak. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da liderlerle birlikte mitingde yer alacak.

“HERKESİ BU TARİHİ ANA TANIK OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ”

Mitingin bir demokrasi şölenine dönüşmesi için hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü belirten CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “İzmir Gündoğdu Meydanı tarihindeki en coşkulu ve kalabalık mitingine sahne olacak. Mitinge katılacak herkes sadece bu tarihe tanıklık etmekle kalmayacak aynı zamanda tarihi de yazacak. Çok heyecanlıyız. Titizlikle yürüttüğümüz hazırlıklarımız son aşamaya geldi. Coşkunun sadece karada kalmadığı, denize de yansıdığı, görsel şölenlerle dolu, İzmir’imize layık bir miting olacak. İzmir mitingi, 15 Mayıs’ta umudun, adaletin, özgürlüğün iktidarı kurulduğundaki sevincimizin akıllarda kalacak resmi olacak. İzmir’de yaşayan tüm hemşehrilerimizi, 30 Nisan’da Gündoğdu Meydanı’nda buluşmaya, bu tarihi ana tanık olmaya, tarih yazmaya çağırıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)