Meral Akşener’i köpek ısırdı

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in geçen hafta Yalova Termal ilçesinde yaptığı esnaf ziyaretinde, konvoydaki bir araç sahipli av köpeğine çarptı. Durumu farkeden Genel Başkan Akşener'in yaralı köpeğe müdahale edilmesi için talimat verdiği sırada ayağından ısırıldığı ortaya çıktı.

GÜNDEM 13.08.2022, 14:01
Meral Akşener’i köpek ısırdı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in geçtiğimiz hafta Yalova ve ilçelerine yaptığı esnaf ziyaretinde sahipli bir köpek tarafından ısırıldığı ortaya çıktı.

“İLGİLENMEK İSTEDİĞİ SIRADA AYAĞINA DOĞRU HAMLE YAPTI”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in seçim çalışmaları kapsamında geçen hafta gittiği Termal ilçesinde, konvoydaki bir araç aniden önüne çıkan av köpeğine çarptı. İYİ Partili Levent Özeren, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, yaşananları şöyle açıkladı:

“Hadise Bilecik’te değil, Yalova Termal’de oldu. Köpek sokak köpeği değil, sahipli av köpeği idi. Meral Akşener köpeğe bir aracın çarptığını görünce durdu, sevmek istedi, ilgilendi. Panikle sayın Genel Başkanın ayağına da hamle yaptı. Akşener, veterinere götürülmesini istedi.”

Olaydan sonra Akşener’in müdahale ve yönlendirmesiyle ile köpeğin veterinere götürülüp tedavi altına alındığı öğrenildi. Sağlık ekiplerinin de konaklama yapılan otelde Akşener’e kısa süreli bir müdahalede bulunduğu belirtildi.

20 Ocak 2021’den beri il il, ilçe ilçe Anadolu’yu gezen Akşener, Termal’deki olaydan sonra da programına ara vermedi. Sırasıyla Bilecik, Niğde ve Aksaray’da vatandaşların dertlerini dinledi, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Yorumlar (0)