MEHMET AĞAR'IN ESKİ DANIŞMANI, MUHARREM İNCE'NİN SEÇİM KAMPANYASINI YÜRÜTTÜ

CHP'nin 24 Haziran seçimlerindeki Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Habertürk'te katıldığı programda Didem Arslan'ın sorularını yanıtladı.Faili meçhullerle anılan Mehmet Ağar'ın danışmanı, 24 Haziran seçimlerinde Muharrem İnce'ye danışmanlık yaptığı ortaya çıktı.

GÜNDEM 14.07.2018, 02:57 14.07.2018, 02:57
MEHMET AĞAR'IN ESKİ DANIŞMANI, MUHARREM İNCE'NİN SEÇİM KAMPANYASINI YÜRÜTTÜ

 

Muharrem İnce'ye oy vermiş seçmenlerin merakla beklediği 24 Haziran'da neredeydin sorularının yanıtını merakla beklerken, Didem Arslan'ın sorduğu bir soru gündeme oturdu.


MEHMET AĞAR'IN ESKİ DANIŞMANI, İNCE'NİN EKİBİNDE YER ALDI
Program sunucusu Didem Arslan'ın "24 Haziran'da yapılan seçimlerde danışmanlarınız arasında Mehmet Ağar'ın danışmanlarından  Ali Alp ve  eski AKP'li Erkan Mumcu'ya yakın isim eski Yalova Valisi Yusuf Erbay var mıydı?" sorusuna İnce Ali Alp, tanışırım,arkadaşımdır dedi.Bu saydığınız arkadaşlarla konuşurum, danışırım dedi.

Muharrem İnce'ye cumhurbaşkanlığı kampanyası boyunca perde arkasından destek sağlayan Prof. Dr. Ali Alp ve Doç. Dr. Yusuf Erbay’ın öncülüğündeki ekip, daha önce de Mehmet Ağar ve Erkan Mumcu'nun parti liderliği sürecinde iki ismin perde arkasındaki destek ekibiydi. 

 

PEKİ KİMDİR BU ALİ ALP?


MEHMET AĞAR'DAN AKP'YE SONRASINDA İNCE'YE...


Rizeli, 1964 doğumlu.İnce'nin danışmanlarından biriydi.Akademisyen, Bürokrat ve Sanayici AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen Torunlar Holding Yönetim Kurulu üyeliğinin yanı sıra TRT’de yönetim kurulu üyeliği görevlerinde de bulundu.Prof. Dr. Ali Alp 1993 ve 1996 yılları arası adı birçok faili meçhullerle adı gündeme gelen Mehmet Ağar’ın danışman ekibi içerisinde.

Yorumlar (0)