Kocaeli Haziran Hareketi 'Hayır' buluşmasına çağırıyor

Kocaeli Haziran Hareket, yarın saat 14.00’te İzmit Tanyıldız Düğün Salonu'nda CHP Milletvekili İlhan Cihaner ve Bülent Forta'nın katılımıyla büyük bir HAYIR buluşması gerçekleştirecek.

GÜNDEM 03.03.2017, 16:11 03.03.2017, 16:11
Kocaeli Haziran Hareketi 'Hayır' buluşmasına çağırıyor

Tüm yurttaşları etkinliğe çağıran Haziran Hareketi şu açıklamayı yaptı:

Birleşik Haziran Hareketi olarak ülkenin her yerinde, sokak sokak, ev ev HAYIR dalgasını örgütlemeye başladık. Tek adamlığa, diktaya, başkanlığa karşı kırmızı HAYIR dalgasıyla başlattık kampanyamızı. İkinci aşamada, Nisan’da umuda yelken açacağız, dalga dalga mavi, dalga dalga gökyüzü olacağız. İçinde neşe, içinde umut, içinde hayat ve yeni bir başlangıç saklı ikinci dalga HAYIR’ımızla birlikte baharı kucaklayacağız.

Tek bir HAYIR olmadığına, parçalardan oluşan bütün bir HAYIR olduğuna inanıyoruz. Kampanya süresince bu anlayış doğrultusunda hareket edececeğiz, kimsenin HAYIR’ını nasıl seslendirmesi gerektiğiyle uğraşmayacağız. HAYIR’ı tekleştirmekle ilgili bir gayretkeşlik içinde de olmayacağız ama HAYIR’larımızı çarpıştırmayacağız da. HAYIR diyen milyonların sesini güçlendirmek için ne gerekiyorsa onu yapacağız, HAYIR diyen milyonlarla birlikte hep beraber omuz omuza yürüyeceğiz.

Bu doğrultuda Kocaeli’nde ilk adımı attık, “Elden Ele Bir Milyon Mektup” seferberliğinin Kocaeli ayağını başarılı bir şekilde devam ettiriyoruz.16 Nisan’a kadar kentimizde her yurttaşın kapısını çalmayı hedefliyoruz.

Bahar demek, yeni bir başlangıç, yeni bir yaşam demek. Memleket için, yeni bir başlangıç için sorumluluk almak isteyen herkesi HAYIR’ın renklerini çoğaltmaya, HAYIR dalgasını Meclislerde birleşerek büyütmeye davet ediyoruz.

4 Mart Cumartesi günü saat 14.00’da İzmit Tanyıldız Düğün Salonunda CHP Milletvekili İlhan CiHANER ve Araştrmacı-Yazar Bülent FORTA’nın katılımıyla büyük bir HAYIR buluşması gerçekleştireceğiz.Tüm yurttaşları bu buluşmaya omuz vermeye HAYIR dalgasını büyütmeye çağırıyoruz.

Biliyoruz ki sonunda HAYIR kazanacak, Halk kazanacak! Biz kazanacağız!"

 

kocaeli-haziran-hareketi-hayir-bulusmasina-cagiriyor-252770-1.

 

Yorumlar (0)